Euroweb Romania alaturi de Rotary Club Bucuresti Atheneum pentru strangerea de fonduri destinate proiectelor sociale

BUCURESTI - 17 octombrie 2007

Comunicat tip General in Social

Euroweb Romania este sponsor al Turneului de tenis Open din perioada 18 – 20 octombrie

Bucuresti, 17 octombrie 2007 – Euroweb Romania anunta colaborarea cu Rotary Club Bucuresti Atheneum, pentru organizarea Turneului de tenis Open, destinat strangerii de fonduri pentru unul dintre numeroasele proiecte sociale in care asociatia este implicata. Fondurile colectate cu aceasta ocazie au ca destinatie achizitionarea unui microbuz scolar pentru copiii scolii generale din comuna Ostrov, judetul Constanta.
Turneul de tenis Open organizat de clubul Rotary Bucuresti Atheneum este la a treia editie, si se bucura, ca in fiecare an, de participarea reprezentantilor unor companii de renume, dedicate cauzelor de implicare sociala din Romania. Turneul este destinat jucatorilor amatori, jucatorii profesionisti de tenis fiind invitati sa ia parte la turneu din public. Meciurile se vor desfasura in perioada 18 – 20 octombrie 2007, pe terenurile Centrului National de Tenis din Bucuresti. Finala si festivitatea de premiere din 20 octombrie va fi urmata de un cocktail, la care sunt invitati atat jucatorii si publicul participant, cat si reprezentanti ai presei.
Colaborarea dintre Euroweb Romania si Rotary Club Bucuresti Atheneum este deja o traditie, Euroweb sprijinind prin sponsorizari si proiectele organizate de club pe parcursul anilor trecuti. „Ne bucura faptul ca am reusit sa pastram alaturi de noi, pentru o cauza atat de nobila, parteneri de traditie, asa cum este Euroweb”, declara domnul Dan Cretescu, unul dintre membrii fondatori ai Rotary Club Bucuresti Atheneum. „Acest lucru demonstreaza dorinta companiilor din Romania de implicare in proiecte sociale, dorinta pe care o salutam si o incurajam.”
De altfel, Euroweb Romania este prezenta activ in domeniul responsabilitatii sociale din Romania, sponsorizand numeroase proiecte din domenii diverse: social, drepturile omului, educatie, cultura, sport. „Euroweb Romania sprijina si va sprijini si de aici inainte proiectele sociale din Romania”, declara domnul Laurentiu Stan, Director General al Euroweb Romania S.A. „Implicarea sociala este un aspect definitoriu pentru cultura organizatiilor care au ajuns la un nivel de maturitate atins si de Euroweb Romania”

Despre Euroweb Romania

Despre Rotary Club Bucuresti Atheneum
Clubul Rotary Atheneum este cel de-al patrulea club infiintat in Bucuresti. Chartarea oficiala a avut loc in luna octombrie a anului 2001, sub auspicii deosebite, fiind primul club Rotary din Romania care a avut onoarea de a primi Charta de infiintare din mana Presedintelui Rotary International – Robert King. De la infiintare si pana in prezent, Rotary Club Bucuresti Atheneum a realizat proiecte frumoase prin care incearca sa readuca speranta si bucuria celor care au nevoie de sprijinul clubului in anumite momente ale vietii. Clubul a creat numeroase initiative cu scop caritabil, in diverse domenii: social, cultural, educatie, sport, mediu, etc. Pe viitor clubul isi propune sa urmareaca aceleasi linii de actiune, aducand fericire acolo unde este nevoie.
Despre Euroweb Romania S.A.
Euroweb Romania este leader al pietei Internet wholesale din Romania. Actionarul principal al Euroweb Romania S.A. este Invitel Rt., al doilea mare operator de comunicatii terestre din Ungaria.
Fondata in 1998 prin achizitionarea de catre Euroweb International a Diviziei Internet Rokura Sumitcom si a societatii private Mediator, Euroweb Romania S.A. este initiatorul primului serviciu Internet comercial din Romania - reteaua Starnets (1993). Ca deschizator de drumuri in industria comunicatiilor, Euroweb Romania este membru fondator al A.N.I.S.P. (Asociatia Nationala a Internet Service Provider-ilor) si initiatorul proiectului RoNIX (Romanian Network for Internet eXchange).
Compania si-a focalizat activitatea pe furnizarea de Solutii / Aplicatii Internet (VPN, solutii radio pentru Retele Metropolitane) catre clientii corporationali, precum si pe integrarea strategica a noilor produse IP, ca de exemplu VoIP si video conferinte.

Cristina Calcan
Coordonator PR, Euroweb Romania
Tel: 0752 234 492
E-mail: cristina.calcan@euroweb.ro

cristina.calcan@euroweb.ro