Euroweb Romania se implica in dezvoltarea portalului www.webself.ro

BUCURESTI - 25 iunie 2008

Comunicat tip General in IT&C

Noul proiect sustinut de Euroweb Romania ofera posibilitatea crearii de minisite-uri in doar 3 minute, serviciul fiind gratuit pentru toti utilizatorii portalului

Bucuresti, 25 iunie 2008 – Euroweb Romania anunta lansarea portalului www.webself.ro, un proiect unic la ora actuala, care ofera posibilitatea crearii unui minisite de prezentare gratuit in numai 3 minute.
Intr-o lume in care Internetul castiga tot mai mult teren, Webself isi propune sa puna la dispozitia publicului o serie de instrumente necesare crearii unui minisite cu multiple optiuni, pentru a asigura o prezenta online cat mai completa. Astfel, Webself vizeaza nu numai construirea unei noi comunitati virtuale, ci si acordarea sprijinului necesar companiilor care nu au inca un website de prezentare pentru a fi prezente in lumea virtuala fara costuri.
Propunandu-si o plaja de utilizatori foarte variata, Webself se anunta a reprezenta de asemenea un instrument de promovare foarte eficient pe piata de publicitate online din Romania, design-ul portalului oferind posibilitatea inserarii de bannere si anunturi cu caracter publicitar.
Spre deosebire de alte portaluri similare, Webself pune la dispozitia utilizatorilor, gratuit, peste 50 de tool-uri necesare customizarii propriului minisite. Astfel, utilizatorul poate sa-si creeze si organizeze evenimente (liste de invitati si cadouri, trimitere de invitatii personalizate, selectarea furnizorilor agreati pentru organizarea evenimentului si chiar transmiterea live a evenimentelor pe Internet), sa posteze pe site galerii foto si video, sa creeze si sa administreze noi sectiuni in cadrul site-ului.
Proiectul a fost dezvoltat in colaborare cu firma brasoveana de webdesign Decsoft.

Despre Euroweb Romania

Despre Euroweb Romania S.A.
Euroweb Romania este unul dintre jucatorii importanti ai pietei de telecomunicatii din Romania. Incepand cu anul 2005, actionarul principal al Euroweb Romania S.A. este Invitel Rt. Compania Invitel Rt. face parte din grupul Hungarian Telephone and Cable Corp., grup care detine cea mai mare infrastructura proprie din Sud-Estul Europei. HTCC reuneste brand-urile Invitel, PanTel, Memorex si Euroweb. Hungarian Telephone and Cable Corp. este cotata la bursa americana - American Stock Exchange - sub indicativul HTC.
Deschizator de drumuri in industria telecomunicatiilor din Romania, Euroweb Romania este membru fondator al A.N.I.S.P. (Asociatia Nationala a Internet Service Provider-ilor) si initiator al proiectului RoNIX (Romanian Network for Internet eXchange).
Compania si-a focalizat activitatea pe furnizarea de solutii de comunicatii IP si Internet destinate segmentului de afaceri, precum si pe integrarea strategica a serviciilor complementare acestora, ca de exemplu VoIP si video-telefonie.
Euroweb Romania detine certificarile ISO 9001 si ISO 14001 pentru managementul sistemelor de calitate si mediu.

Cristina Calcan
Pr manager Euroweb Romania
cristina.calcan@euroweb.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/euroweb-romania/euroweb-romania-se-implica-in-dezvoltarea-portalului-www-webself-ro