Fundatia de Evaluare in Educatie da startul competitiilor scolare la data de 19 octombrie

BUCURESTI - 15 octombrie 2013

Comunicat tip General in Educatie / Cultura, ONG, Social

Concursului National de Matematica “Constantin Nastasescu”, organizat de catre Fundatia de Evaluare in Educatie, se va desfasura sambata, 19 octombrie 2013, la ora 9:00. Lista centrelor de evaluare este disponibila pe www.evaluareineducatie.ro. Elevii se pot inscrie in oricare dintre unitatile scolare participante.

Fundatia de Evaluare in Educatie da startul competitiilor scolare la data de 19 octombrie

Concursul National de Matematica “Constantin Nastasescu” se desfasoara cu succes din anul 2007, datorita interesului manifestat atat in randul elevilor, cat si al parintilor si cadrelor didactice. Astfel, peste 50.000 de elevi isi evalueaza cunostintele la fiecare etapa de concurs .  

In fiecare an scolar, pentru disciplina matematica, se organizeaza trei etape independente de evaluare a cunostintelor si o etapa competitionala gratuita, unde participa cei mai buni dintre elevi.

Elevii claselor II – XII sunt invitati sa se inscrie in centrul de evaluare dorit, prin contactarea organizatorului principal. Elevii clase I sunt invitati sa isi evalueze cunostintele incepand cu etapa a II-a, din luna februarie.

Lista unitatilor scolare participante la prima etapă de evaluare la disciplina matematica este disponibila la urmatorul link: http://www.evaluareineducatie.ro/matematica/etapa-activa/centre-de-evaluare/. 

Structura  subiectelor și programa aferente etapei I sunt de asemenea, disponibile pe site-ul evaluarilor.

Colaborarea echipei Fundatiei de Evaluare in Educatie cu cadrele didactice este una foarte importanta. Alaturi de mii de profesori, fundatia a reusit sa aduca un plus acestui proiect si sa se implice in viata a sute de mii de scolari din intreaga tara. Asadar, pe www.evaluareineducatie.ro,  exista o rubrica speciala dedicata celor mai valorosi colaboratori.

Fundatia de Evaluare in Educatie le ureaza mult success tuturor participantilor!

Despre Evaluare in Educatie

Fundaţia de Evaluare în Educaţie organizează Concursuri Naţionale de "Evaluare în Educaţie" în mediul preuniversitar (clasele I-XII).

Ne propunem să sprijinim fiecare pas prin care un elev aflat într-o etapă a formării să-şi cunoască măsura propriei valori, atât în folosul propriu, al dezvoltării individuale, cât şi în ansamblu, în folosul societăţii din care face parte.

Proiectul este singurul axat pe evaluarea continuă, națională a elevilor din clasele I-XII la cinci discipline importante.