evenimenteccu    

Comunicate de presa si evenimente pe tema evenimenteccu

 • evenimenteccu. Conferinta CCU - Modele de antreprenori romani

  evenimenteccu

  Bucuresti - 14 January 2019

  Comunicat de Fundatia Competenti Corecti si Utili - CCU

  Află ce înseamnă un business de success în România și ce trebuie să faci ca antreprenor într-un mediu economic și politic instabil de la doi cunoscuți antreprenori români: Radu Savopol și Dr. Ionuț Leahu. Domnul Radu Savopol este Co-Fond ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: evenimente , fundatia ccu , evenimenteccu , conferinta ccu , modele de antreprenori

  Vezi toate comunicatele de presa despre evenimenteccu

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul evenimenteccu.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la evenimenteccu. Informatiile despre evenimenteccu cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul evenimenteccu, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la evenimenteccu, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.