Afla sfaturi utile pentru buna crestere si dezvoltare a copiilor la Bloggers & Parenting Conference

BUCURESTI - 28 octombrie 2022

Comunicat tip General in Educatie / Cultura, Monden / Lifestyle, Sanatate, Internet

Pe 11 noiembrie, cel mai important eveniment din Romania dedicat parintilor activi in social media si atenti la noile tendinte din parenting revine cu o noua editie, de aceasta data in format hibrid, cu participanti in sala de conferinta de la Hotel JW Marriott, dar si online, sustinut de o transmisiune live premium.

Bloggers & Parenting Conference 2022

Bloggers & Parenting Conference 2022

De mai bine de 10 ani, Bloggers & Parenting Conference, cunoscut in trecut sub denumirea de Social Media for Parents, este locul de intalnire al creatorilor de continut care abordeaza si sunt interesati de parenting, psihologie si educatie emotionala, sanatate si nutritie.

Cu fiecare editie, conferinta ofera sfaturi si idei pentru decizii intelepte despre dezvoltarea copiilor si aduce in acelasi timp bloggerilor de parenting si parintilor o doza necesara de inspiratie pentru crearea de continut.

Cu un program bine pus la punct si prin intermediul vorbitorilor invitati evenimentul isi propune sa abordeze subiecte importante si de actualitate din parenting: sanatate si nutritie, sanatate emotionala si educatie.

Vor fi alaturi de noi in cadrul editiei de anul acesta:

· Urania Cremene (Expert in Parenting & Autoarea Programului All About Parenting);· Petronela Rotar (Psiholog si Autor de carte);· Gabriela Maalouf (Psiholog, Psihoterapeut & Specialist in NLP Parenting);· Diana Stanculeanu (Psihoterapeut, Expert National in Sanatate Mintala);· Liliana Bock (Brand Manager, NUK);· Raluca Hagiu (Communication & PR Director, Ivatherm);· Dr Monica Paun (Medic Specialist Dermato-Venerolog);· Dana Papadima (Director Educational, Avenor College);· Dr. Raluca Ghionaru (Medic Primar Medicina de Familie & Consilier, Colegiul Medicilor din Romania);· Alina Pop (Psihoterapeut & Creatoarea Programului Burnout Parental);· Alexandra Alexandru (Dietetician Nutritionist);· Adrian Asoltanie (Trainer Educatie Financiara Copii si Adulti);· Catalina Bucur (Jurnalist & Autor, Sunnysideup.ro);· Elena Caloian (Fondator, Academia de Robotica).

 

Pe langa continutul bogat din cadrul conferintei, evenimentul ofera nenumarate ocazii de socializare cu vorbitorii invitati, dar si cu alti creatori de continut si profesionisti din domeniu prezenti la eveniment.

Bloggers & Parenting Conference este un eveniment organizat de Evensys, realizat in parteneriat cu NUK Romania si cu sprijinul Boiron Romania, Ivatherm, Siviero Maria si YO.

Mai multe informatii despre eveniment, agenda si vorbitori sunt disponibile pe www.parentingconference.ro.

Pentru a fi la curent noutatile despre Bloggers & Parenting Conference, puteti urmari pagina oficiala de Facebook si de Instagram a evenimentului.

 

Despre Evensys

Evensys este o companie de planificare de evenimente, cu peste 16 ani de experienta in organizarea de evenimente business. Evensys este specializata exclusiv pe dezvoltarea de conferinte si de seminarii proprii, ce acopera sapte domenii de activitate: Marketing & Comunicare, Internet & New Media, Financiar & Investitii, HR, Real Estate, Production si Retail. Evenimentele organizate trateaza tematici actuale, care privesc atat industria de business locala, cat si cea din Europa Centrala si de Sud-Est.

Despre Evensys

Cu 16 ani de experienta in dezvoltarea de conferinte si seminarii proprii, Evensys (www.evensys.ro) organizeaza in acest moment o paleta larga de evenimente, ce trateaza tematici actuale, relevante atat pentru industria de business locala, cat si pentru cea din Europa Centrala si de Est. Astfel, Evensys dezvolta conferinte si seminarii proprii, ce acopera 6 arii de expertiza: Marketing & Comunicare, Internet & New Media, Financiar & Investitii, Human Resources, Real Estate si Retail.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/evensys/afla-sfaturi-utile-pentru-buna-crestere-si-dezvoltare-a-copiilor-la-bloggers-parenting-conference