Alain Thys va sustine trainingul “From sales promotions to sales promoters”

BUCURESTI - 15 septembrie 2011

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Retail

Specialistul in marketing Alain Thys va coordona trainingul de o zi “From sales promotions to sales promoters”, ce va avea loc pe 30 septembrie 2011 in cadrul evenimentului Promotions 360, la Hotel Crown Plaza. Thys este co-fondatorul companiei belgiene de marketing Futurelab, care ofera solutii companiilor pentru a identifica noi oportunitati de promovare intr-o lume din ce in ce mai complexa.

Seminarul de o zi va furniza toate informatiile si cunostintele de care un om de marketing are nevoie pentru a transforma clientul in promotor si a profita de potentialul de vanzari pe care acesta il reprezinta. Profesionistii de marketing si vanzari trebuie sa isi schimbe perspectivele, intr-o piata care devine din ce in ce mai competitiva, iar promotiile devin mai putin profitabile si eficiente. Trainingul va prezenta importanta concentrarii pe producerea promotorilor si crearea unor strategii in acest sens.

Printre subiectele dezbatute la seminar se numara: aspectele economice ale promotiilor, examinarea situatiei actuale a afacerii, transformarea clientilor in promotori, sugestii pentru maximizarea profitului, prevenirea negativitatii clientului, promotiile intr-o lume conectata la mai multe canale.

Workshop-ul “From sales promotions to sales promoters” este destinat practicienilor din marketing, comert si vanzari care isi doresc sa discute despre subiecte care intr-adevar stimuleaza vanzarile si profitul si pentru profesionistii care sunt pregatiti sa actioneze in acest sens. Este un eveniment pentru cei care vor sa se asigure ca strategia de promotii are ca rezultat un ROI valoros.

Despre Alain Thys

Alain Thys are o experienta de 20 de ani in Retail Marketing, incepandu-si cariera ca Product Manager in cadrul companiei Mexx Europe. De atunci, orchestrat pentru Reebok si Rockport programele de in-store marketing, retail si shop-in-shop in regiunea EMEA si ajutat la dezvoltarea programelor europene de activare a consumatorilor pentru Ingram Micro si HP. A sprijinit mai mult de 12 firme si retaileri in efortul acestora de a ajunge mai usor la cumparatori, iar recent a asistat Lexus in redefinirea experientei firmei in relatia cu clientul.

Alain Thys va sustine o prezentare si in prima zi a evenimentului in cadrul sesiunii „Rolul promotiilor in marketingul brandurilor”.

Evenimentul este organizat de Evensys in parteneriat cu Syscom Digital si Mediapost Hit Mail si sustinut de Field Star si Cautareduceri.ro.

Detalii complete despre program, vorbitori si inscriere sunt disponibile pe site-ul dedicat: www.promotions360.ro.

 

 

Despre Evensys

Cu 5 ani de experienta in dezvoltarea de conferinte si seminarii proprii, Evensys (www.evensys.ro) organizeaza in acest moment o paleta larga de evenimente, ce trateaza tematici actuale, relevante atat pentru industria de business locala, cat si pentru cea din Europa Centrala si de Est. Astfel, Evensys dezvolta conferinte si seminarii proprii, ce acopera 5 arii de expertiza: Marketing & Comunicare, Internet & New Media, Financiar & Investitii, Real Estate si Retail.

Taguri: conferintamarketingretailpromotiiFMCGprofit