Blogging for Companies

Locul desfasurarii: Hotel Novotel, Bucuresti

Organizator: Evensys Consult

Pe 19 noiembrie va avea loc cea de-a doua editie a seminarului Blogging for Companies, special dedicat strategiilor de comunicare si promovare prin intermediul blogurilor. Evenimentul face parte din seria Advertising 2.0, dezvoltata de compania Evensys.

Seminarul este initiat de Cristian Manafu (Managing Partner, Evensys), care alaturi de invitatii sai, va oferi un ghid complet despre bloguri si modalitatile in care companiile le pot folosi cu eficienta, adresandu-se atat celor care descopera acum blogurile, cat si celor care au deja notiuni de baza. Alaturi de acesta vor lua cuvantul doi invitati speciali, Victor Kapra (New Media Content Manager, Publimedia) si Radu Ionescu (Managing Director, Kinecto).

Participantii la eveniment au sansa de a afla cat de importante sunt blogurile ca instrument de comunicare, care sunt oportunitatile oferite de acest canal mai putin utilizat de companii, si care este rolul jucat de bloguri in campania de marketing. De asemenea, cei prezenti vor descoperi care sunt formele de promovare pe bloguri, ce riscuri pot aparea la lansarea unui blog de companie, care sunt temerile oamenilor din companii referitoare la bloguri si cum pot fi depasite acestea, dar si cum putem urmari si monitoriza brandul nostru pe bloguri.

Fost jurnalist format in presa de business, Cristian Manafu este unul dintre bloggeri activi din Romania, blogul sau fiind clasat printre cele mai apreciate jurnale locale. In cariera sa de opt ani in presa de afaceri, ultimii trei ca director editorial pentru Biz, Stuff si Campaign, Cristian a fost responsabil cu lansarea si relansarea unor reviste de pe piata locala. Din noiembrie 2006, Cristian este managing partner la Evensys

Victor Kapra este New Media Content Manager in cadrul Publimedia. Victor isi desfasoara activitatea in presa din 1990, iar in prezent este New Media Content Manager la Publimedia SA. De-a lungul carierei sale, Victor a fost editor Mediafax (1994-1998); redactor sef adjunct Ziarul Financiar (1999-2003); fondator si redactor sef al primei reviste de life style digital din Romania, go4it! (2003-2007) si, in aceeasi perioada, editor IT&C Ziarul Financiar.

Radu Ionescu este Managing Director pentru Kinecto si are 5 ani experienta in antreprenoriat in domeniul interactive, cu implicare preponderenta in coordonarea strategiei si in new business, lucrand pentru zeci de clienti din finante, imobiliare, pharma, educatie sau retail. Inainte de a fonda Kinecto a lucrat timp de doi ani in grupul BMG, atat pentru divizia de publishing, cat si pentru Imedia, divizia de online.

Mai multe detalii despre seminar sunt disponibile accesand www.advertising2.ro

Evensys Consult
office@evensys.ro
Tel: 021/231.72.13-15
Fax: 021/ 231.72.16
Web: www.evensys.ro

Despre EVENSYS

Cu 16 ani de experienta in dezvoltarea de conferinte si seminarii proprii, Evensys (www.evensys.ro) organizeaza in acest moment o paleta larga de evenimente, ce trateaza tematici actuale, relevante atat pentru industria de business locala, cat si pentru cea din Europa Centrala si de Est. Astfel, Evensys dezvolta conferinte si seminarii proprii, ce acopera 6 arii de expertiza: Marketing & Comunicare, Internet & New Media, Financiar & Investitii, Human Resources, Real Estate si Retail.

Participare: Intrare libera