Cel mai mare eveniment de marketing din Romania va asteapta pe 11 si 12 mai la Bucuresti

BUCURESTI - 7 aprilie 2023

Comunicat tip General in Afaceri, IT&C, Media / Publicitate, Internet, Cursuri

Schimbarile si lectiile din ultimii ani i-au pregatit pe specialistii in marketing digital pentru un nou an de adaptare si relansare. In 2023, practicienii in marcom din intreaga lume nu mai vorbesc despre rezilienta, ci mai degraba de o planificare atenta a strategiilor pentru a creste prezenta brand-urilor lor in piata, in ciuda oricaror obstacole care ar putea aparea.

Oamenii de marketing si expertii din agentii trebuie sa fie pregatiti sa faca mai multe cu mai putin si chiar sa opereze cu bugete reduse si, in acelasi timp, trebuie sa fie la curent cu noile instrumente, platforme si tactici de promovare pentru a profita de oportunitati si a intampina exigentele consumatorilor.

Digital Marketing Forum 2023

Digital Marketing Forum 2023

De la continut video mai scurt, colaborarea mai intensa cu influencerii si diversificarea canalelor de social media la insusirea tehnologiilor AI, personalizarea extinsa a mesajelor si folosirea datelor in segmentarea publicurilor tinta, cele mai importante subiecte ale momentului sunt aduse in prim plan la cel mai mare eveniment de marketing al anului 2023.

Pe 11 si 12 mai, specialisti cu o experienta vasta in marketing si online advertising la nivel local si international aduc cele mai noi idei, tendinte actuale si solutii aplicate la Digital Marketing Forum 2023. La Hotel JW Marriott din Bucuresti, 50 de specialisti din companii, agentii si de la platforme digitale cunoscute se vor intalni cu 600 de profesionisti marcom din Romania pentru 2 zile si 4 evenimente de larg interes.

 

Joi, 11 mai 2023 // Digital Marketing Conference Day 1

Mastering the Digital Arena: Innovative Strategies and Tactics for Marketing Success

Afla noile tendinte in marketingul digital si intra in culisele unor campanii eficiente. Alege noi modalitati de a ajunge tintit la publicul tau, cu costuri reduse.

 

Vineri, 12 mai 2023 // Digital Marketing Conference Day 2

Future-Forward Marketing: Embracing Trends and Unleashing Creativity

Invata cum sa creezi si sa imbunatatesti strategii de marketing digital adaptate la asteptarile consumatorilor, folosind cele mai noi tactici.

 

Vineri, 12 mai 2023 // Digital Marketing Masterclass 1

Integrated Digital Marketing Strategy

Aprofundeaza tehnicile de promovare care dau rezultate, dezvolta competente noi si completeaza-ti strategia cu platforme noi si utile.

 

Vineri, 12 mai 2023 // Digital Marketing Masterclass 2

Advanced Social Media Marketing Strategy

Descopera metode pentru campaniile in social media de la experti de top si actualizeaza-ti planurile de promovare pentru restul anului.

 

Specialisti cu o experienta vasta in marketing si online advertising la nivel local si international vor urca pe scena noii editii Digital Marketing Forum. Printre vorbitorii confirmati se numara:

Dr. Annie Hou (SVP - Global Head of AI & Behavioural Sciences, MRM London)

Simona Panait (Head of Corporate Marketing & Communications, Samsung Electronics Romania)

Katarzyna Kabiesz (Head of Insights for CEE, Teads)

Alex Victoriu (Partnerships Lead, Tiktok Central Europe)

Diana Tanase (Marketing Director, Mastercard)

Adrian Pasarica (Head of Marketing, Orkla Foods)

Vytautas Paukstys  (CEO & Founder, Eskimi)

Orlando Nicoara (Managing Partner, EAD)

Ioana Zamfir (Executive Creative Director, MRM Romania)

Dragos Stanca (Partner, Thinkdigital)

Alina Neagu (Digital Marketing Manager, Medlife Group)

Andrei Bereanda (Head of Digital, Pro TV)

Alex Visa (Chief Digital Officer, GroupM)

Diana Stan (Head of Digital & Marketing Communication, Engie Romania)

Adrian Biciu (Commercial Director See, Adform)

Gabriel Patru (Brand Strategist, Therefour.io)

 

Mai multe informatii despre eveniment, agenda si vorbitori sunt disponibile pe www.digitalforum.ro. Evenimentul este organizat exclusiv offline. Profesionistii interesati de noua editie au la dispozitie pe site-ul oficial mai multe optiuni de participare pentru cele doua zile ale evenimentului. Consulta pagina de Participare, alege pachetul potrivit nevoilor tale de invatare si rezerva un loc la cea mai mare intalnire a oamenilor de marketing din 2023.

Digital Marketing Forum 2023 este un eveniment organizat de Evensys, realizat cu sprijinul BCR, Mastercard, glo, MRM Romania, Teads - The Global Media Platform, Eskimi, MGID, Httpool, Conversion, Adform, Project Agora Romania.

Despre Evensys

Cu 16 ani de experienta in dezvoltarea de conferinte si seminarii proprii, Evensys (www.evensys.ro) organizeaza in acest moment o paleta larga de evenimente, ce trateaza tematici actuale, relevante atat pentru industria de business locala, cat si pentru cea din Europa Centrala si de Est. Astfel, Evensys dezvolta conferinte si seminarii proprii, ce acopera 6 arii de expertiza: Marketing & Comunicare, Internet & New Media, Financiar & Investitii, Human Resources, Real Estate si Retail.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/evensys/cel-mai-mare-eveniment-de-marketing-din-romania-va-asteapta-pe-11-si-12-mai-la-bucuresti