Cele mai puternice firme de consultanta financiara se reunesc la TaxEU 2009

Locul desfasurarii: Crowne Plaza Hotel

Organizator: Evensys Consult

Cele mai puternice firme de consultanta financiara se reunesc la TaxEU 2009

Pentru al treilea an consecutiv, cel mai important forum de legislatie si fiscalitate din Romania va reuni, pe data de 26 februarie 2009, cele mai importante companii de consultanta financiara la nivel mondial (PricewaterhouseCoopers, Ernst & Young, KPMG, Deloitte Romania) alaturi de reprezentanti ai celor mai prestigioase firme de consultanta fiscala din Romania – Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen Consultanta Fiscala, Biris Goran, Taxhouse, Moore Stephens Riff. Evenimentul este organizat de Evensys si va avea loc la Hotel Crowne Plaza din Bucuresti.

Forumul se bucura de participarea marilor companii de consultanta din grupul BIG4- PricewaterhouseCoopers (Mihaela Mitroi - Partner, Ionut Simion – Partner, Diana Coroaba - Senior Manager, Impozite Indirecte, Ruxandra Stoian - Director Resurse Umane, Alina Rafaila - Senior Manager), KPMG (Madalina Racovitan – Senior Manager), Ernst & Young (Jean-Marc Cambien – Partner, Adrian Rus – Manager), Deloitte (Alexandru Cristea - Tax Manager, Iulia Radocea - Manager, Raluca Cojocaru – Manager, Raluca Rusu - Manager).

Panelul de specialisti este completat de reprezentantii celor mai mari firme de consultanta din Romania, precum Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen Consultanta Fiscala (Ana-Maria Miron – Partner, Alina Timofti - Partner, Marius Ionescu – Partner), Biris Goran (Gabriel Biris – Managing Partner, Ruxandra Jianu - Tax Partner), TaxHouse (Angela Rosca - Managing Partner), Moore Stephens Riff (Marius Stancescu – Partner).

Evenimentul va oferi participantilor informatii referitoare la modificarile Codului Fiscal si a Normelor de aplicare a Codului Fiscal pentru anul 2009 dar si a altor acte normative fiscale. Participantii vor afla care sunt masurile pe care autoritatile le pregatesc pentru 2009, care sunt solutiile oferite de noul cadru legislativ si fiscal si cum pot fi acestea implementate in practica curenta.

De asemenea, cei prezenti vor beneficia si de o sesiune de studii de caz privind eficientizarea afacerilor din punct de vedere fiscal in perioada de criza economica si financiara.

Pentru inscrieri pana pe data de 16 februarie 2009 puteti beneficia de un tarif special de 150 Euro + TVA. Pentru inscrieri dupa aceasta data taxa de participare este de 225 Euro + TVA.

Pentru mai multe detalii privind evenimentul puteti accesa site-ul www.taxeu.ro.


Evensys Consult
office@evensys.ro
Tel: 021/231.72.13-15
Fax; 021/231.72.16
Web: www.evensys.ro

Despre EVENSYS

Cu 16 ani de experienta in dezvoltarea de conferinte si seminarii proprii, Evensys (www.evensys.ro) organizeaza in acest moment o paleta larga de evenimente, ce trateaza tematici actuale, relevante atat pentru industria de business locala, cat si pentru cea din Europa Centrala si de Est. Astfel, Evensys dezvolta conferinte si seminarii proprii, ce acopera 6 arii de expertiza: Marketing & Comunicare, Internet & New Media, Financiar & Investitii, Human Resources, Real Estate si Retail.

Participare: Intrare libera