Competitia celor mai bune proiecte online dedicate industriei de turism din Romania revine pe 24 octombrie!

BUCURESTI - 28 septembrie 2018

Comunicat tip General in Turism

eTravel Awards, competitia celor mai bune proiecte online dedicate industriei de turism din Romania revine cu o noua editie pe 24 octombrie, la Crowne Plaza Hotel!

Propunerile la eTravel Awards 2018 pot fi facute in perioada 31 august7 octombrie 2018, sunt gratuite si pot fi anuntate de orice persoana (autor sau utilizator), prin completarea formularului disponibil pe site-ul oficial: bit.ly/eTravelAwards18  

Categoriile in care poate fi inscris un proiect sunt:

· Best Travel Agency Website

· Best Hotel Website

· Best GuestHouse Website

· Best Travel Marketing Campaign

· Best Destination Campaign

· Best Facebook Fan Page

· Best Instagram Account

· Best Travel Application

· Special Projects

· Best Corporate Travel Blog

· Best Travel BlogMarketer of the Year

In cadrul competitiei exista doua categorii speciale - Most Popular Travel Blog si Marketer of the Year – deschise publicului, care va putea vota persoanele inscrise in aceste categorii.

Toate proiectele si campaniile vor fi analizate de un juriu format din specialisti in social media, marketing, comunicare, digital si mobile.

Mai multe detalii despre competitie, categorii si criterii de jurizare sunt disponibile pe www.etravelconference.ro 

eTravel Conference 2018 este un eveniment organizat de Evensys in parteneriat cu Amadeus Romania.

Despre Evensys

Cu 12 ani de experienta in dezvoltarea de conferinte si seminarii proprii, Evensys (www.evensys.ro) organizeaza in acest moment o paleta larga de evenimente, ce trateaza tematici actuale, relevante atat pentru industria de business locala, cat si pentru cea din Europa Centrala si de Est. Astfel, Evensys dezvolta conferinte si seminarii proprii, ce acopera 6 arii de expertiza: Marketing & Comunicare, Internet & New Media, Financiar & Investitii, Human Resources, Real Estate si Retail.