Comunitatea creatorilor de conținut din Fashion, Beauty și Lifestyle se reunește la Digital Divas 2021

BUCURESTI - 1 septembrie 2021

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

Comunicarea online nu se schimbă, evoluează prin noi platforme, noi formate și mai ales prin noi creatori de conținut, aceștia bucurandu-se în prezent de o gamă largă de modalități prin intermediul cărora pot interacționa cu comunităților lor.

Digital Divas

Digital Divas

Pe 16 septembrie, Digital Divas revine în mijlocul comunității online de Fashion, Beauty și Lifestyle cu o nouă ediție inedită, unde personalități cunoscute și voci puternice din mediul digital vor urca pe scenă pentru a aborda subiecte de mare interes și pentru a dezvălui secretele și strategiile care le-au adus lor succesul în social media și nu numai. 

 

Conferința Digital Divas

Digital Divas este despre inspirație, creativitate și autenticitate. De mai bine de 9 ani, este locul de întâlnire al celor care au curajul să încerce, al creatorilor de frumos și al celor care știu că nu există visuri prea mari. 

 

Conferința Digital Divas aduce sub lumina reflectoarelor specialiști cu experiență în online, cunoscuți bloggeri de Fashion, Beauty și Lifestyle, dar și celebrități îndrăgite, oferind un mix perfect între know-how și inspirație. Timp de o zi, veți lua parte la interviuri și povești savuroase, dezbateri interactive și vor fi oferite sfaturi utile oricărui pasionat de online.

 

Printre vorbitori acestei ediții se numără: Andreea RaicuAlexandra StanDana RogozIoana Mârzac-SigarteuSinziana IacobLorena ȘerbanValerie LunguIoana PuiuLorena BuhniciDiana CosminAndreea IkdeaRaluca Radu

 

Gala Digital Divas Awards

La finalul zilei, celebrăm împreună cele mai active personalități din mediul online local, fiind o seară dedicată celor care strălucesc în activitatea lor, celor care au depășit bariere și au dărâmat stereotipuri. În cadrul galei de premiere Digital Divas Awards vor fi premiate 15 categorii, iar nominalizații poti fi văzuți pe www.digitaldivas.ro. 

 

Evenimentul va fi transmis online, iar participarea este gratuită. Mai multe detalii despre program și înscrieri sunt disponibile pe site. 

 

Digital Divas este un eveniment organizat de Evensys în parteneriat cu AvonSamsung RomâniaNespressoAnswearTeilorBeefeater LondonBoironSiviero Maria și iRobot.

 

Despre Evensys

Evensys este o companie de planificare de evenimente, cu peste 15 ani de experiență în organizarea de evenimente business. Evensys este specializată exclusiv pe dezvoltarea de conferințe și de seminarii proprii, ce acoperă șapte domenii de activitate: Marketing & Comunicare, Internet & New Media, Financiar & Investiții, HR, Real Estate, Production și Retail. Evenimentele organizate tratează tematici actuale, care privesc atât industria de business locala, cât și cea din Europa Centrală și de Sud-Est.