Creatorii de conținut vizual își dau întâlnire la Visualfest România 2021!

BUCURESTI - 5 iulie 2021

Comunicat tip General in Industrie

Astăzi, când toate platformele sociale au făcut un pariu pe termen lung cu comunicarea vizuală și când eforturile lor se îndreaptă spre a oferi experiențe multimedia creative, Evensys aduce o nouă ediție a celui mai important eveniment despre conținut vizual - Visualfest România 2021.

Visualfest Romania 2021

Visualfest Romania 2021

Pe 7 iulie, specialiști și creatori care anticipează trendurile și revoluționează comunicarea online se reunesc pentru a oferi momente de inspirație, know-how valoros și informații utile pentru o comunicare vizuală eficientă.

Printre vorbitorii acestei ediții se numără: Mihaela Noroc (The Atlas of Beauty), Alex Gâlmeanu (Photographer), Amalia Năstase (Content Creator), George Buhnici (Entrepreneur & Content Creator), Raluca HagiuLorena Șerban (Content Creator), Ioana Dumitrache (Content Creator), Olivia Addams (Content Creator), Ioana Vișănescu(Content Creator), Greta Apostol (Food Stylist & Blogger), Paul Tănase (Art Director ontheroof), Anca Dușe (Content Creator & Photographer), Monica JitariucMihnea Ratte(Photographer), Edi Brandabura (Content Creator), Mih Lovin (Partner Creative VR), Costin Cocioabă (Owner Cefaci.online).

Dintre subiectele acestei ediții:

Visual Creation – Cum creezi conținut vizual original și ce aplicații ai la îndemână

Video Production – Ce dotări tehnice trebuie să ai în vedere când produci clipuri video

Success Stories – Cum creează conținut și își pregătesc proiectele creatori apreciați de public

Content Promotion – Cum îți promovezi conținutul și cum îți crești numărul de followers

Brand Partnerships – Cum reușești să colaborezi cu brandurile și să participi la campanii

Visual Trends – Ce conținut atrage atenția cel mai mult acum, de la stories la TikToks și Reels

Participarea este gratuită, iar înscrierile se pot face pe www.visualfest.ro. 

Visualfest 2021 este un eveniment organizat de Evensys în parteneriat cu Grupul Maresiși cu sprijinul Banca TransilvaniaGelato MadreFinn CrispLaptele Maresi și YO.

Evenimentul este organizat sub conceptul evenimentelor „fară atingere”, ce țin cont de normele de distanțare socială și de siguranță tuturor persoanelor implicate, de la staff la vorbitori. Conceptul propune vorbitorilor o experiență pe scenă apropiată de cea a unei conferințe clasice, gândită însă că o apariție live într-un studio TV.

Despre Evensys

Cu 15 ani de experienta in dezvoltarea de conferinte si seminarii proprii, Evensys (www.evensys.ro) organizeaza in acest moment o paleta larga de evenimente, ce trateaza tematici actuale, relevante atat pentru industria de business locala, cat si pentru cea din Europa Centrala si de Est. Astfel, Evensys dezvolta conferinte si seminarii proprii, ce acopera 6 arii de expertiza: Marketing & Comunicare, Internet & New Media, Financiar & Investitii, Human Resources, Real Estate si Retail.