Green Conference

Locul desfasurarii: Crowne Plaza Hotel

Organizator: Evensys

Green Conference

Pe 12 noiembrie, Evensys organizeaza prima editie Green Conference, un eveniment de-o zi, dedicat unui subiect tot mai des intalnit pe agenda publica actuala: eco-responsabilitatea si modul in care aceasta noua coordonata influenteaza in mod decisiv filozofia si practica curenta a companiilor de astazi.

Vorbitori locali si internationali vor oferi un ghid complet de analize, studii de caz si “best practices”, in cadrul unor prezentari interactive, ce vor aborda teme precum integrarea eco-responsabilitatii in planul de afaceri: de la viziune la executie; strategii creative de pozitionare pe care pot miza astazi brandurile verzi; eficientizarea bugetelor sau cum sa dezvolti campanii eco de impact, cu resurse limitate; eco-responsabilitatea si ROI: cum poate contribui adoptarea unui “comportament verde” la dezvoltarea si cresterea profitabilitatii unei afaceri pe termen lung etc.

Finalul evenimentului va gazdui o sesiunea speciala, Go Green Arena, dedicata celor mai inedite proiecte si initiative verzi, ce va aduce fata in fata eco-entuziasti si reprezentantii unor companii locale, active in domeniul green CSR. Toti cei interesati sa participe se pot inscrie printr-un mail la office@evensys.ro, mentionand la subiect "Aplicatie Go Green", pana la data de 9 noiembrie.

Green Conference este un eveniment organizat in parteneriat cu Cosmote, Ericsson si Artic, ce se bucura de sprijinul Ambasadei Marii Britanii la Bucuresti.

Detalii complete despre programul si vorbitorii invitati in cadrul evenimentului sunt disponibile la www.greenconference.ro.


Oana Gargarea
Event Coordinator
Web: www.evensys.ro
Telefon: 021/231.72.13/14/15
Fax: 021/231.72.16

Despre EVENSYS

Cu 16 ani de experienta in dezvoltarea de conferinte si seminarii proprii, Evensys (www.evensys.ro) organizeaza in acest moment o paleta larga de evenimente, ce trateaza tematici actuale, relevante atat pentru industria de business locala, cat si pentru cea din Europa Centrala si de Est. Astfel, Evensys dezvolta conferinte si seminarii proprii, ce acopera 6 arii de expertiza: Marketing & Comunicare, Internet & New Media, Financiar & Investitii, Human Resources, Real Estate si Retail.

Participare: Intrare libera