Hotel Investment Forum

Locul desfasurarii: JW Marriott Bucharest Grand Hotel

Organizator: Evensys Consult

Hotel Investment Forum

Hotel Investment Forum
17-18 martie 2009, JW Marriott Bucharest Grand Hotel


In perioada 17 – 18 martie 2009 va avea loc cea de-a doua editie a evenimentului Hotel Investment Conference, una dintre cele mai importante conferinte dedicate domeniului hotelier din Romania. Evenimentul este organizat de Evensys la JW Marriott Bucharest Grand Hotel.

Editia din acest an se va axa pe provocarile si oportunitatile in ceea ce priveste dezvoltarea industriei hoteliere si turismului in Romania, dezbatand evolutia macroeconomica curenta in Europa si sursele potentiale de dezvoltare in sectorul hotelier.

Cei peste 20 de specialisti din industria hoteliera internationala si locala vor discuta despre efectele inflatiei asupra investitiilor, profiturilor si costurilor in sectorul hotelier si noile perspective de investitie in sectorul hotelier, intrevazute in viitorul apropiat. Ei vor analiza cele mai importante tranzactii hoteliere din Europa, precum si statisticile privind sectorul hotelier european, regional si local(rata de ocupare, venit per camera disponibila, venit brut per camera disponibila, rata media de ocupare etc).

Prima zi a evenimentului, 17 martie, va gazdui conferinte sustinute, printre altii, de Sorin Ionescu (Managing Partner, Fivestar Hospitality), Adam Czekaj (Director of Sales Central & Eastern Europe, TravelClick), Daniel Bilak (Partner, CMS Cameron McKenna), Kurt Strohmayer (General Manager, JW Marriott Bucharest Grand Hotel), Ali Yilmaz Yildirimlar (General Manager, Radisson SAS Hotel, Bucharest), Peter Vermeer (Vice President Development, InterContinental Hotels Group), Paul Pisani (Regional Director, Operations and Development, Corinthia, brand al lantului hotelier Wyndham), José Manuel Navarro (Managing Director, SOL Melia Bulgaria AD).

In cea de-a doua zi, 18 martie, vor avea loc 3 seminarii simultane care vor prezenta cele mai bune practici in marketingul si vanzarile hoteliere precum si cele mai potrivite strategii de “revenue management”.

Invitat special in cadrul seminariilor este Allen Toman, renumitul expert in real estate hotelier si profesor la institutul IMHI- ESSEC Business School, care va oferi participantilor la seminar o prezentare detaliata a implicatiilor factorilor negativi majori ce vor afecta stabilitatea industriei hoteliere in 2009. Noul an va aduce provocari si rasturnari imprevizibile, atat pentru dezvoltatori, cat si pentru operatori si proprietari, de aceea Allen Toman va oferi solutii eficiente pentru depasirea cu succes a crizei actuale.

Pentru 2 persoane inscrise din cadrul aceleaiasi companii se ofera un discount de 10 % din tariful evenimentului, iar pentru 3 sau mai multe persoane – reducerea este de 15%.

Pentru mai multe detalii despre eveniment si program puteti accesa site-ul www.hotelconference.ro.

***
EVENSYS este companie cu 3 ani de experienta in organizarea de evenimente si meeting-uri corporate. Evensys este specializata pe dezvoltarea de conferinte si seminarii proprii si acopera trei domenii de activitate: Marketing si Internet, Real Estate si Financiar. Evenimentele organizate trateaza tematici actuale care privesc atat industria de business locala cat si din Europa Centrala si de Est.


Evensys Consult
office@evensys.ro
Tel: 021/231.72.13-15
Fax: 021/231.72.16
Web: www.evensys.ro

Despre EVENSYS

Cu 7 ani de experienta in dezvoltarea de conferinte si seminarii proprii, Evensys (www.evensys.ro) organizeaza in acest moment o paleta larga de evenimente, ce trateaza tematici actuale, relevante atat pentru industria de business locala, cat si pentru cea din Europa Centrala si de Est. Astfel, Evensys dezvolta conferinte si seminarii proprii, ce acopera 6 arii de expertiza: Marketing & Comunicare, Internet & New Media, Financiar & Investitii, Human Resources, Real Estate si Retail.

Participare: Intrare libera