Imbunatateste-ti strategiile de business la TopHotel Conference 2024!

BUCURESTI - 9 aprilie 2024

Comunicat tip General in Afaceri, Industrie, Turism, HoReCa

Industria ospitalitatii este in continua schimbare, fiind influentata de evolutiile tehnologice si de preferintele consumatorilor. Cu toate aceste transformari, calitatea serviciilor si facilitatilor oferite clientilor raman aspecte fundamentale pentru succesul in domeniu. Despre toate aceste lucruri vom vorbi in cadrul evenimentului de referinta, TopHotel Conference 2024, pe 28-29 mai, la Hotel JW Marriott din Bucuresti, alaturi de lideri de opinie, care sunt pregatiti sa dezbata cele mai noi tendinte si provocari din industrie.

TOPHOTEL

TOPHOTEL

Industria ospitalitatii este in continua schimbare, fiind influentata de evolutiile tehnologice si de preferintele consumatorilor. Cu toate aceste transformari, calitatea serviciilor si facilitatilor oferite clientilor raman aspecte fundamentale pentru succesul in domeniu.

 

In anul 2024, strategiile specialistilor trebuie sa fie centrate pe personalizarea experientei clientului si pe sustenabilitate. Despre toate aceste lucruri vom vorbi in cadrul evenimentului de referinta, TopHotel Conference 2024, pe 28-29 mai, la Hotel JW Marriott din Bucuresti, alaturi de lideri de opinie, care sunt pregatiti sa dezbata cele mai noi tendinte si provocari din industrie.

 

Cu o agenda cuprinzatoare, conferinta va oferi oportunitatea de a afla informatii esentiale de la cei mai recunoscuti investitori, reprezentanti ai companiilor de top si experti internationali, care vor prezenta perspective actuale si idei aparte pentru a inspira si ghida participantii in luarea deciziilor strategice pentru viitorul afacerii lor. In plus, evenimentul va oferi o platforma excelenta pentru networking si schimb de idei, care vor facilita dezvoltarea profesionala, intr-un mod constructiv.

 

STRUCTURA EVENIMENTULUI 

TopHotel Conference aduce in prim-plan doua zile captivante de conferinta, completate de o gala de premiere de neratat.

MARTI, 28 MAI 2024

09.00 - 17.00: Hotel Investments: Connecting with Brands

In prima zi a evenimentului, conferinta aduce impreuna reprezentanti ai unor branduri hoteliere mari si investitori locali si internationali cu scopul de a discuta schimbarile din industria ospitalitatii si de a explora oportunitati viitoare de crestere in sector. Timp de o zi, acestia vor identifica strategii comune pentru a face fata provocarilor din industrie si vor impartasi din experientele lor de succes pentru a favoriza colaborarea si dezvoltarea in domeniul hotelier.

 

MARTI, 28 MAI 2024

19.00 - 22:30: TopHotel Awards Ceremony

La finalul conferintei, va avea loc gala de premiere care ofera recunoastere celor mai bune proiecte si celor mai buni profesionisti si aduce in lumina reflectoarelor realizarile de exceptie.

 

MIERCURI, 29 MAI 2024

09.00 - 15.00 Hotel Performance: The Art of Transforming Hotel Investment Into Exceptional Destination

In cea de-a doua zi, conferinta va aprofunda aspectele operationale ale universului hotelier local, punand accentul pe managementul unitatilor si pe exemple de succes. Aceasta zi pune in prim-plan conexiunile intre jucatorii din industria ospitalitatii, oferind exemple despre cum afacerile din turism se pot diferentia si cum creeaza experiente memorabile.

 

VORBITORII EDITIEI DIN 2024

Experti cu o bogata experienta in industria ospitalitatii, atat la nivel local, cat si international, vor fi prezenti pe scena celei mai recente editii a TopHotel Conference. Printre vorbitori se numara:

• Patrick Mendes (CEO Europe & North Africa, Accor)

• Giovanni Valentini (Chief Executive Officer, Apex Alliance Hotel Management)

• Juan Gallardo (Director Of Hotel Intelligence - Resorts And Southern Europe, HotStats)

• Marina Begletsova (Area Manager, Booking.com)

• Alex Robinson (Director, Industry Partners, STR)

• David Jenkins (Vice President Business Development, Radisson Hotel Group)

• Takuya Aoyama (Vice President For Development, Hyatt International (EAME) LLC)

• Riad Haidar (Partner Hotel Division, One United Properties)

• Adam Konieczny (International Hospitality Director, Indotek Group)

• Vassilis Themelidis (Regional Director South & East Europe, Wyndham Hotels & Resorts)

• Christophe Chamboncel (Executive Director, Niro Investment Group)

• Ivan Kiseev (Senior Development Director EE & CIS, Marriott International)

• Brigita Aleksandraviciute (Development Director, Apex Alliance Hotel Management)

• Malgorzata Morek (Senior Director Development Central & Eastern Europe, Hilton)

• Calin Ile (Senior Partner, Premier Hospitality)

• Nina Moldovan (General Manager & President Of The Board, Radisson Blu Cluj)

• Andreea Balaj (Director General, Transilvania Trek)

• Mircea Draghici (Managing Partner, Est Hospitality Consulting)

• Simona Constantinescu (CEO, Ana Hotels)

• Elena Dragu (Senior Partner, Cumulus)

• Alexandra Dumoulin (Director, HVS)

Mai multe detalii despre inscriere, program si lista completa cu vorbitorii acestei editii sunt disponibile pe www.tophotelconference.ro.

 

TopHotel 2024 este un eveniment organizat de Evensys in parteneriat cu Epta Daas, Technogym, Radisson Hotel Group, Marriott International, Daikin, Accor, Philips, D-edge, Calirom, MultiSoft, Nespresso, Niro Investment Group, Bit Soft, Diversey, Premier Hospitality, Robotic Solutions, Wyndham, Assa Abloy, 4 Service si TrustYou.

 

 

 

Despre Evensys

Cu 16 ani de experienta in dezvoltarea de conferinte si seminarii proprii, Evensys (www.evensys.ro) organizeaza in acest moment o paleta larga de evenimente, ce trateaza tematici actuale, relevante atat pentru industria de business locala, cat si pentru cea din Europa Centrala si de Est. Astfel, Evensys dezvolta conferinte si seminarii proprii, ce acopera 6 arii de expertiza: Marketing & Comunicare, Internet & New Media, Financiar & Investitii, Human Resources, Real Estate si Retail.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/evensys/imbunatateste-ti-strategiile-de-business-la-tophotel-conference-2024