Implementarea masurii “Granturi pentru capital de lucru acordate IMM-urilor” pentru EVENSYS CONSULT SRL

BUCURESTI - 31 martie 2021

Comunicat tip General in Industrie

In data de 30/03/2021, EVENSYS CONSULT SRL in calitate de beneficiar al masurii “Granturi pentru capital de lucru acordate IMM-urilor” din cadrul schemei de ajutor de stat instituita prin ORDONANTA DE URGENTA nr. 130 din 2020, proiect nr. RUE 4481, a inceput implementarea proiectului.

Sigle

Sigle

Obiectivul proiectului il reprezinta: Diminuarea efectelor economice generate de criza sanitara in contextul crizei provocate de COVID-19, sprijinirea EVENSYS CONSULT SRL.

Prin implementarea proiectului se vor obţine următoarele rezultate:

Asigurarea capitalului de lucru pentru EVENSYS CONSULT SRL.  Mentinerea activitatii pe o perioada de minim 6 luni.

Mentinerea numarului locurilor de munca fata de data depunerii cererii, pe o perioada de minimum 6 luni, la data acordarii granturilor.

Valoarea totala eligibila a proiectului este de 563.348,2575lei, din care:

489868.0500 lei – grant

73480.2075 lei – cofinantare beneficiar

Proiectul se deruleaza pe o perioada de maxim 6 luni, incepand cu data semnarii contractului de finantare cu Ministerul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri/ AIMMAIPE, respectiv de la  30/03/2021 pana la 30/09/2021

Proiect cofinantat din Fondul European de Dezvoltare Regionala prin Programul Operational Competitivitate. Axa prioritara 3 – Sprijinirea IMM-urilor ca reactie la pandemia COVID-19. Prioritatea de investitii 3d – Sprijinirea capacitatii IMM-urilor de a creste pe pietele regionale, nationale si internationale si de a se angaja in procesele de inovare.

Date de contact:

EVENSYS CONSULT SRL   

Telefon:  021 231 72 13

E-mail: office@evensys.ro

Website: https://www.evensys.ro

Despre Evensys

Cu 15 ani de experienta in dezvoltarea de conferinte si seminarii proprii, Evensys (www.evensys.ro) organizeaza in acest moment o paleta larga de evenimente, ce trateaza tematici actuale, relevante atat pentru industria de business locala, cat si pentru cea din Europa Centrala si de Est. Astfel, Evensys dezvolta conferinte si seminarii proprii, ce acopera 6 arii de expertiza: Marketing & Comunicare, Internet & New Media, Financiar & Investitii, Human Resources, Real Estate si Retail.