Mobile Marketing Conference, editia II

Locul desfasurarii: Radisson Blu Hotel

Organizator: Evensys Consult

Mobile Marketing Conference, editia II

Evensys organizeaza cea de-a doua editie a evenimentului Mobile Marketing Conference, dedicat marketingului pe telefon mobil.

Conferinta va beneficia de prezenta celor mai importanti specialisti romani si internationali din domeniu, care vor oferi celor prezenti informatii utile despre cum mediul mobil poate fi folosit precum un instrument de comunicare, de educare sau de interactionare.

Evenimentul va furniza audientei un ghid complet de informatii privind canalul de comunicare mobil si oportunitatile de promovare si relationare cu consumatorii pe care acesta le ofera, aducand in prim-plan cele mai eficiente strategii, tehnici si solutii de marketing mobil.

Conferinta se adreseaza oamenilor de marketing din companii care vor sa descopere cele mai inedite si utile canale de atingere a audientei, dar si furnizorilor de servicii de marketing mobil si dezvoltatorilor din acest domeniu.

De asemenea, in cadrul conferintei se vor prezenta rezultatele celei de-a doua editii a studiului dedicat marketingului mobil, realizat special de compania Unlock Research pentru acest eveniment. Rezultatele vor dezvalui care sunt cele mai in voga instrumente actuale de marketing mobil si care este perceptia consumatorilor privind acest nou canal de comunicare.

Pentru inscrieri si plati pana pe data de 27 aprilie cei interesati pot beneficia de un tarif special de 150 euro+TVA.

Pentru mai multe detalii legate de evenimentul Mobile Marketing Conference puteti accesa site-ul www.mobileconference.ro.


Evensys Consult
office@evensys.ro
Tel: 021/231.72.13-15
Fax: 021/231.72.16
Web: www.evensys.ro

Despre EVENSYS

Cu 16 ani de experienta in dezvoltarea de conferinte si seminarii proprii, Evensys (www.evensys.ro) organizeaza in acest moment o paleta larga de evenimente, ce trateaza tematici actuale, relevante atat pentru industria de business locala, cat si pentru cea din Europa Centrala si de Est. Astfel, Evensys dezvolta conferinte si seminarii proprii, ce acopera 6 arii de expertiza: Marketing & Comunicare, Internet & New Media, Financiar & Investitii, Human Resources, Real Estate si Retail.

Participare: Intrare libera