NetCamp

Locul desfasurarii: Howard Johnson Grand Plaza Hotel

Organizator: Evensys Consult

NetCamp

Pe data de 3 decembrie va avea loc a doua editie NetCamp, evenimentul dedicat noilor strategii in dezvoltarea Internetului si isi propune sa raspunda la intrebarile pe care practicienii in domeniu le au privitor la noile oportunitati deschise de Internet. NetCamp este organizat de Evensys in parteneriat cu Nokia si este sponsorizat de Beko.

Evenimentul beneficiaza de prezenta in premiera a lui Tristan Nitot, unul dintre fondatorii si presedintele Mozilla Europe. Alaturi de Tristan, evenimentul se bucura de participarea lui Alexandre Almajeanu (Founder, Gentica), Alexis Bonte (Co-Founder & CEO, Erepublik.ro) si Jan Vichr (Board Member, Swiss Venture).

In cadrul Netcamp va fi organizat si Net Start-Up, primul concurs de idei si proiecte dedicate exclusiv Internetului si Mobile Internetului. Proiectele trebuie sa abordeze teme precum Content Websites, Online Applications, Mobile Applications, User Generated Content Websites sau eCommerce Sites. Data limita de inscriere in competitie este 27 noiembrie 2008.

NetCamp isi propune sa raspunda la intrebarile pe care practicienii in domeniu le au privitor la noile oportunitati deschise de Internet. Evenimentul asteapta participarea practicienilor locali si regionali din sfera Internetului, telecom, software, media sau advertising, precum si a celor interesati de oportunitatile de dezvoltare oferite de mediul online.

Pentru inscrieri si plati pana pe data de 24 noiembrie 2008, cei interesati pot beneficia de un tarif special de 95 Euro+TVA. Pentru inscrierea a 3 sau mai multor persoane, puteti beneficia de o reducere de 20% din taxa de participare, adica 95 Euro + TVA (pana in data de 24 noiembrie) si 120 Euro + TVA, (pentru inscrierile si platile efectuate in intervalul 25 noiembrie-2 decembrie).

Pentru mai multe detalii legate de evenimentul NetCamp precum si despre concursul NetStart puteti accesa site-ul www.netcamp.ro.


Evensys Consult
office@evensys.ro
Tel: 021/231.72.13-15
Fax: 021/231.72.16
Web: www.evensys.ro

Despre EVENSYS

Cu 7 ani de experienta in dezvoltarea de conferinte si seminarii proprii, Evensys (www.evensys.ro) organizeaza in acest moment o paleta larga de evenimente, ce trateaza tematici actuale, relevante atat pentru industria de business locala, cat si pentru cea din Europa Centrala si de Est. Astfel, Evensys dezvolta conferinte si seminarii proprii, ce acopera 6 arii de expertiza: Marketing & Comunicare, Internet & New Media, Financiar & Investitii, Human Resources, Real Estate si Retail.

Participare: Intrare libera