Nu rata cel mai important eveniment al specialistilor in Facility & Property Management!

BUCURESTI - 1 octombrie 2019

Comunicat tip General in Imobiliare

Facility & Property Management Conference revine cu o noua editie pe 6 noiembrie la JW Marriott Bucharest Grand Hotel si va reuni proprietari, chiriasi si specialisti in mentenanta si administrarea de cladiri comerciale, subiectul principal de discutie fiind DIGITALIZAREA WORKPLACES SI TRANSFORMAREA CLADIRILOR.

Facility & Property Management

Facility & Property Management

Structurata pe 4 sesiuni de prezentari si dezbateri, conferinta va aborda subiecte precum:

  Trenduri bazate pe nevoile chiriasilor
  Modul in care influenteaza noile tendinte performanta cladirilor
  Reglemenatari in industrie
  Managementul facilitatilor
  Avantajele transformarii digitale
  Noi tendinte globale si locale

Conferinta Facility & Property Management Conference va dezvalui modul in care digitalizarea cladirilor duce la rezultate mai bune in intretinerea si administrarea cladirilor si cum inovatia va influenta performanta cladirilor.

Printre primii vorbitori confirmati se numara: Maarten Oonk - Director New Business, Deloitte Center for the Edge EMEA, Razvan Iorgu – Managing Director, CBRE Romania, Luiza Moraru – Head of Property Management CEE, CBRE Romania, Fulga Dinu – Country Manager Operations, Immofinanz Romania, Laurentiu Lazar – Managing Partner, Colliers Romania, Andrei Postelnicu - Managing Director, CBRE Global Workplace Solutions (GWS), Oana Adjudeanu - Director Property Management & Real Estate Management Services, Colliers International Romania, Ana Dumitrache - Country Head Romania, CTP Romania, Paul Dragoiu - General Manager, BSS.

Invitatul special al acestei editii este Maarten Oonk, Director New Business la Deloitte Center for the Edge pentru regiunea EMEA (Europa, Orientul Mijlociu, Africa). Martin a absolvit studii de inginerie si este expert in transformare strategica si tehnologii exponentiale. Dupa 4 ani in care a dezvoltat proiectele Center for the Edge de la biroul din Amsterdam, el a preluat si coordonarea Center for the Edge in Europa Centrala. De asemenea, lucreaza indeaproape cu practica de consultanta a Deloitte in domeniul imobiliar pentru proiecte de orase inteligente (smart city). Maarten va prezenta povestea cladirii The Edge, cea mai digitalizata si mai sustenabila cladire de birouri din lume. Fiind una dintre cele mai inteligente cladiri de birouri existente, cladirea produce mai multa energie electrica decat consuma; apa de ploaie este colectata si este folosita la utilitatile cladirii, sistemul de iluminare este cu 80% mai eficient decat iluminarea convenționala, digitalizarea spatiului de lucru prin alocarea preferentiala si controlul personalizat al luminii si climatizarii, garaj de inalta tehnologie cu identificarea vehiculelor si alocarea de locuri de parcare disponibile.

Facility & Property Management Conference este un eveniment organizat de Evensys in parteneriat cu CBRE Romania, BSS, Colliers Romania si Nespresso.

Mai multe detalii despre inscrieri si program sunt disponibile pe site-ul oficial.

Despre Evensys

Cu 13 ani de experienta in dezvoltarea de conferinte si seminarii proprii, Evensys (www.evensys.ro) organizeaza in acest moment o paleta larga de evenimente, ce trateaza tematici actuale, relevante atat pentru industria de business locala, cat si pentru cea din Europa Centrala si de Est. Astfel, Evensys dezvolta conferinte si seminarii proprii, ce acopera 6 arii de expertiza: Marketing & Comunicare, Internet & New Media, Financiar & Investitii, Human Resources, Real Estate si Retail.