Nu rata Marketing B2B - Singurul eveniment dedicat exclusiv profesionistilor din segmentul business-to-business

BUCURESTI - 3 aprilie 2012

Comunicat tip General in Afaceri, Media / Publicitate, Internet, CSR

Comunitatea de afaceri din Romania isi da intalnire pe 19 aprilie 2012, la Athenee Palace Hilton, Bucuresti, in cadrul singurului eveniment dedicat exclusiv segmentului de marketing business-to-business.

Nu rata Marketing B2B - Singurul eveniment dedicat exclusiv profesionistilor din segmentul business-to-business

Pe langa interactiunea cu expertiza locala, participantii la conferinta vor avea ocazia sa discute despre strategii de marketing B2B cu 3 invitati internationali, specialisti in marketing si comunicare in sectorul business-to-business: Dimitrios V. Nikolaidis, Head of the Business Administration and Economics Department, International Faculty, University of Sheffield, CITY College, Stefan Kolle, Partner, FutureLab si Stefanos Karagos, Founder, Xplain.

Marketing B2B isi propune sa creeze un spatiu relevant pentru practicieni, sa ofere tactici si solutii reale pentru derularea campaniilor in mediul digital, precum si sfaturi si aspecte utile privind integrarea si rolul retelelor sociale, blogurilor si altor instrumente din zona online in derularea campaniilor de marketing. Participantii vor afla de asemenea cum sa isi      perfectioneze tacticile de afaceri pentru departamentele de corporate marketing, cum pot incorpora sustenabilitatea in marketing business-to-business si nu numai.

Panelul vorbitorilor locali invitati la eveniment acopera principalele zone de expertiza, fiind prezente nume sonore de companii si profesionisti, lideri de opinie  in marketing, comunicare corporativa si de brand si marketing online, printre care: Tudor Galos (Microsoft), Adrian Stanescu (Thinkdigital), Laura Barbu (Vodafone), Lorand Balint (Platypus Group), Daniel Rosca (B2B Strategy), Gabriel Nedelea (Metromind), Ema Grigore (B2B Strategy) si Cristian Manafu (Evensys).

Pentru mai multe detalii cu privire la eveniment, va invitam sa accesati site-ul oficial al evenimentului: http://www.marketingb2b.ro/2011/.

Despre Evensys

Cu 6 ani de experienta in dezvoltarea de conferinte si seminarii proprii, Evensys (www.evensys.ro) organizeaza in acest moment o paleta larga de evenimente, ce trateaza tematici actuale, relevante atat pentru industria de business locala, cat si pentru cea din Europa Centrala si de Est. Astfel, Evensys dezvolta conferinte si seminarii proprii, ce acopera 6 arii de expertiza: Marketing & Comunicare, Internet & New Media, Financiar & Investitii, Human Resources, Real Estate si Retail.