Property & Facility Management Conference revine cu o noua editie!

BUCURESTI - 19 ianuarie 2022

Comunicat tip General in Industrie, Retail, Imobiliare

Pandemia a influentat major mediul de business, inclusiv sectorul imobiliar, de management si mentenanta a proprietatilor, specialistii fiind nevoiti sa se adapteze constant la noile provocari aparute.

Property & Facility Management Conference 2022

Property & Facility Management Conference 2022

Pe 9 februarie 2022, Property & Facility Management Conference revine cu o editie speciala, care va reuni specialisti reputati pentru a aduce in prim plan subiecte de actualitate precum:

 

• Standardul nZEB = The nearly zero-energy buildings

• Noile standarde pentru siguranta angajatilor la locul de munca

• Implementarea strategiilor ESG

• Digitalizarea cladirilor si noile tendinte tehnologice

• Conceptele de wellness si wellbeing in domeniul FM

• Noutatile anului 2022 pentru piata imobiliara din Romania

• Evolutia piatei energiei in contextul european de cresteri accentuate

• Provocari pentru specialistii in PFM in industria de retail

• Gestionarea eficienta a provocarilor PFM pentru a echilibra bugetul si pentru a ramane operational

 

Property & Facility Management Conference este locul de intalnire pentru zeci de companii, beneficiari si furnizori de inovatii in domeniul managementului si mentenantei proprietatilor. Este totodata un context propice schimbului de idei si experiente in pauzele de networking. Si nu in ultimul rand, este locul unde se anunta noile tendinte si sunt prezentate studii de caz relevante.

 

Printre primii vorbitori confirmati ai acestei editii se numara: Anca Damour (CEO, DCraig Real Estate), Razvan Iorgu (Managing Director, CBRE Romania), Florin Furdui (Country Manager, Portland Trust), Andrei Postelnicu (Regional Managing Director East Europe & Mediterranean, CBRE GWS), Zoltan Nagy-Bege (Vice-President, ANRE), Silvia Vlasceanu (Director Executiv, Asociatia Producatorilor de Energie Electrica), Iuliana Irimia (Senior Asset Manager Office, Immofinanz Services Romania), Andrei Jerca (Managing Director, Element Industrial), Alin Andreescu (Head Of Asset Management, One United Properties), Marius Barbu (Asset Director, NEPI Rockcastle), Cora Cristescu (CEO, Atalian Romania), Sorin Banulescu (People Director, Heineken Romania), Andrei Ivan (Project Director, Skanska Romania), Lucian Anghel (CEO, Timepal Romania), Alina Bordei (Technical Manager, CBRE), Alex „Jay” Balan (Security Research Director, Bitdefender), Alexandru Pascu (Executive Director, Atalian Romania), Claudiu Mihail Bisnel (Fondator & CEO, Brisk Group), Mariana Stamate (Managing Director, MVGM Property Management Romania), Gabriela Cracana (Account Director Retail, CBRE).

 

Property & Facility Management Conference revine anul acesta cu o editie hibrid, cu participanti in sala si cu audienta online deopotriva. Mai multe detalii despre eveniment sunt disponibile pe www.propertyconference.ro.

 

Evenimentul este organizat de Evensys in parteneriat cu CBRE, Immofinanz, myhive, Atalian Romania, Element Industrial, BSS, ENGIE Romania.

 

Despre Evensys

Evensys este o companie de planificare de evenimente, cu peste 15 ani de experienta in organizarea de evenimente business. Este specializata exclusiv pe dezvoltarea de conferinte si de seminarii proprii, ce acopera sapte domenii de activitate: Marketing & Comunicare, Internet & New Media, Financiar & Investitii, HR, Real Estate, Production si Retail. Evenimentele organizate trateaza tematici actuale, care privesc atat industria de business locala, cat si cea din Europa Centrala si de Sud-Est.

Despre Evensys

Cu 15 ani de experienta in dezvoltarea de conferinte si seminarii proprii, Evensys (www.evensys.ro) organizeaza in acest moment o paleta larga de evenimente, ce trateaza tematici actuale, relevante atat pentru industria de business locala, cat si pentru cea din Europa Centrala si de Est. Astfel, Evensys dezvolta conferinte si seminarii proprii, ce acopera 6 arii de expertiza: Marketing & Comunicare, Internet & New Media, Financiar & Investitii, Human Resources, Real Estate si Retail.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/evensys/property-facility-management-conference-revine-cu-o-noua-editie