RETAIL INNOVATION CONFERENCE

Locul desfasurarii: JW Marriott Bucharest Grand Hotel

Organizator: Evensys Consult

RETAIL INNOVATION CONFERENCE

In perioada 27-28 mai 2009, compania Evensys va organiza cea de-a doua editie Retail Innovation Conference, un eveniment dedicat celor mai inovative strategii si tehnici de comunicare in spatiul de retail. Timp de doua zile, practicieni locali si internationali vor furniza un ghid complet al ultimelor inovatii din comunicarea in-store, venind in sprijinul participantilor cu cele mai eficiente strategii si tehnici de diferentiere a brandurilor si loializare a consumatorilor.

27 Mai: Prima zi va include 4 sesiuni de conferinte ce vor analiza principalele provocari cu care se confrunta in prezent industria de retail, oferind solutii eficiente pentru redescoperirea consumatorului si sfaturi practice pentru utilizarea cu succes a ultimelor inovatii din comunicarea in-store.

28 Mai: Cea de-a doua zi va gazdui 3 workshop-uri aplicate, ce vor oferi participantilor resursele esentiale in dezvoltarea si implementarea strategiilor de “customer retention & management”, prin intermediul unor analize specializate, cazuri concrete de business si exercitii practice.

Astfel, unii dintre cei mai importanti specialisti in marketing si retail vor furniza un ghid complet al ultimelor inovatii in comunicarea in-store, venind in sprijinul participantilor cu solutii eficiente pentru depasirea cu succes a perioadei dificile cu care se confrunta in prezent industria.

Mai multe informatii despre eveniment pot fi gasite la adresa www.retailconference.ro.

Evensys Consult
office@evensys.ro
Tel: 021/231.72.13-15
Fax: 021/231.72.16

Despre EVENSYS

Cu 16 ani de experienta in dezvoltarea de conferinte si seminarii proprii, Evensys (www.evensys.ro) organizeaza in acest moment o paleta larga de evenimente, ce trateaza tematici actuale, relevante atat pentru industria de business locala, cat si pentru cea din Europa Centrala si de Est. Astfel, Evensys dezvolta conferinte si seminarii proprii, ce acopera 6 arii de expertiza: Marketing & Comunicare, Internet & New Media, Financiar & Investitii, Human Resources, Real Estate si Retail.

Participare: Intrare libera