SEARCH ENGINE MARKETING

Locul desfasurarii: sala Diamond, Howard Johnson Grand Plaza Hotel

Organizator: Evensys Consult

SEARCH ENGINE MARKETING

Evensys va organiza, in parteneriat cu agentia Hyperactive, cea de-a doua editie a seminarului Search Engine Marketing. Evenimentul face parte din seria Advertising 2.0, lansata de Evensys anul acesta.

Seminarul isi propune sa ofere participantilor solutii de crestere a vizibilitatii companiei pe Internet si tactici pentru a transforma vizitatorii site-urilor in clienti. Lectori in cadrul evenimentului vor fi doi specialisti de renume in marketing online din Romania, Dorin Boerescu si Alexandru Visa. Acestia se adreseaza, prin intermediul prezentarilor, atat companiilor care sunt la inceput de drum in privinta marketingului online, cat si celor care deja conduc campanii online si doresc eficientizarea lor.

Cei prezenti vor avea ocazia de a descoperi cele mai potrivite strategii pentru construirea unui flux constant de trafic pe paginile de web, de a afla cum sa cunoasca mai bine publicul tinta carora se adreseaza si cum sa intre in legatura cu acestia pentru a le influenta decizia de cumparare. De asemenea, seminarul va oferi celor prezenti sfaturi viabile pentru cresterea eficientei campaniilor online prin tactici optimizabile si o monitorizare permanenta, precum si pentru extinderea permanenta a pietei, cu un control total asupra bugetului si costurilor.

Alexandru Visa are peste 10 ani de experienta in marketing si publicitate, iar din 2008 este Managing Partner si Presedinte al agentiei HyperActive. Inainte de a fi fondat HyperActive, Visa a ocupat functia de Consultant Marketing Internet pentru belairdirect (divizie a ING Canada), avand ca obiectiv impunerea companiei ca „specialistul numarul unu in asigurari online”.

Dorin Boerescu este un antreprenor cu peste 12 ani de experienta in piata romaneasca, avand in portofoliu construirea agentiei independente de publicitate Speed Promotion si a unei tipografii digitale – Agrafa Print Services. In portofoliul de clienti ai celor doua companii se numara: Forever Living Products, Frufru, Romtelecom, Autoitalia, Elite Romania, Anchor Group, Agrana, Energy Holding, MIDOCAR, BDT, Organizatia Salvati Copiii, International Labour Office, Next Advertising, Initiative Media, Scala JWT Thompson, Cohn&Jansen Ashley Holmes. Incepand cu 2004 a fost unul din promotorii Google Adwords in Romania, Speed Promotion fiind printre primele agentii care au inceput sa ofere aceste servicii. La inceputul lui 2008 a decis sa se retraga din activitatea Speed Promotion si sa se dedice comunicarii online, infiintand impreuna cu Alex Visa agentia de marketing interactiv HyperActive.

Pentru inscrieri si plati pana pe data de 13 octombrie 2008 cei inscrisi pot beneficia de tariful special de 175 Euro + TVA.

Mai multe informatii despre eveniment pot fi gasite la adresa www.advertising2.ro.


Evensys Consult
office@evensys.ro
Tel: 021/231.72.13-15
Fax: 021/231.72.16
Web: www.evensys.ro

Despre EVENSYS

Cu 16 ani de experienta in dezvoltarea de conferinte si seminarii proprii, Evensys (www.evensys.ro) organizeaza in acest moment o paleta larga de evenimente, ce trateaza tematici actuale, relevante atat pentru industria de business locala, cat si pentru cea din Europa Centrala si de Est. Astfel, Evensys dezvolta conferinte si seminarii proprii, ce acopera 6 arii de expertiza: Marketing & Comunicare, Internet & New Media, Financiar & Investitii, Human Resources, Real Estate si Retail.

Participare: Intrare libera