Specialisti de top din PR vorbesc la PR Forum!

BUCURESTI - 12 martie 2008

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Pe data de 19 martie 2008 va avea loc cea de-a doua editie a evenimentului PR Forum, eveniment dedicat domeniului relatiilor publice si comunicarii corporatiste din Romania. Forumul este organizat de Evensys in colaborare cu Arctic si va avea loc la Hotel Crowne Plaza din Bucuresti. Evenimentul este sustinut de unele dintre cele mai importante agentii de PR din Romania, precum DC Communication, GMP PR, Image Promotion si Premium Communication.

Specialisti de top din PR vorbesc la PR Forum!

Evenimentul se bucura de prezenta a numerosi specialisti in PR precum Sorana Savu (Managing Partner, Premium Communication), Crenguta Rosu (Managing Partner, DC Communication), Alexandru Paius (Managing Partner, Image Promotion), Ioana Manoiu (Managing Partner, GMP PR), Gabriela Lungu (Managing Partner, The Practice), Eliza Rogalski (Managing Partner, Rogalski – Grigoriu), Mona Nicolici (CSR Communication Manager, Petrom) dar si multi altii.

Subiectele tratate in cadrul evenimentului vor varia de la comunicarea integrata si managementul schimbarii la relatiile dintre jurnalisti si practicienii PR, prevenirea crizelor si importanta comunicarii interne. De asemenea, specialistii vor discuta despre rolul campaniilor CSR in strategia de comunicare a organizatiilor si despre impactul web 2.0 asupra relatiilor publice.

Cu ocazia PR Forum va fi lansat si primul ghid dedicat comunicatii de PR din Romania, Public Relations Report. Publicatia va prezenta tendintele anului 2008 in domeniu, alaturi de o ampla sectiune ce contine profilele firmelor de PR de la noi din tara. De asemenea, publicatia va cuprinde rezultatele unui sondaj de opinie care prezinta noile tendinte in comunicare pentru anul 2008 si perceptia specialistilor in relatii publice asupra mediului online. Ghidul va fi distribuit in mod gratuit participantilor la eveniment.

Evenimentul este structurat in 2 conferinte de deschidere si doua sesiuni de seminarii care vor trata in mod aplicat informatiile prezentate si face parte de seria de evenimente dedicate domeniului relatiilor publice pe care Evensys le va organiza pe parcursul acestui an.

Pentru mai multe detalii privind PR Forum puteti accesa site-ul www.prforum.ro.

Despre Evensys

DESPRE ORGANIZATORI:

EVENSYS este companie cu 2 ani de experienta in organizarea de evenimente si meeting-uri corporate. Evensys este specializata pe dezvoltarea de conferinte si seminarii proprii si acopera trei domenii de activitate: Marketing si Internet, Real Estate si Financiar. Evenimentele organizate trateaza tematici actuale care privesc atat industria de business locala cat si din Europa Centrala si de Est.

Evensys numara in portofoliul sau o gama variata de evenimente, in anul 2008 dezvoltand atat conferinte si forumuri - Digital Marketing Forum (editia a doua, 27 februarie), PR Forum (editia a doua, 19 martie), Capital Markets Conferences (editia a doua, 20-21 mai), Idea Forum (editia a doua, 10-11 iunie). Pe langa toate acestea, platforma de comunicare Toolbox a fost completata cu noi evenimente. Deasemenea Evensys este organizatorul primului club de networking destinat investitorilor in Real Estate - Real Estate Investor\' Society (250 membri), club sustinut de catre UnicreditTiriac Bank si Eurisko.
Evensys Consult
office@evensys.ro
Tel: 021/ 231.72.13/14/15
Fax: 021/ 231.72.16
andreea.hanganu@evensys.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/evensys/specialisti-de-top-din-pr-vorbesc-la-pr-forum