Specialisti de top la prima editie PR Innovation & Strategy

BUCURESTI - 29 octombrie 2008

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Specialisti internationali si locali de renume din comunicare si relatii publice vor sustine prezentari in cadrul primei editii a evenimentului PR Innovation & Strategy. Evenimentul va avea loc in perioada 6-7 noiembrie la JW Marriott Bucharest Grand Hotel si este organizat de Evensys in parteneriat cu agentiile Ogilvy PR, Pleon Graffti si V+O Communication. Evenimentul este sponsorizat de Arctic.

Specialisti de top la prima editie PR Innovation & Strategy

Invitati speciali in prima zi a evenimentului, pe 6 noiembrie, vor fi Michael Frankenburg (Head of Ogilvy 2020), Peter Lochbihler (Director, European Practice Group, Public Affairs Departament, Pleon Europa) si Yannis Olympios (Chairman, V+O Communication).

Michael Frankenburg va discuta, in cea de-a doua sesiune de prezentari, despre tacticile actuale pe care le putem intrebuinta pentru managementul reputatiei organizationale, abordand in detaliu subiectul reputatiei corporatiste, o resursa vitala a organizatiilor, esentiala in prevenirea crizelor si in managementul riscului, factor de credibilitate si de coeziune interna, deopotriva.

Una din principalele tendinte in relatiile publice de astazi priveste evolutia de la o functie tehnica de comunicare la una manageriala strategica, capabila sa sprijine activ implementarea obiectivelor organizationale, iar acest subiect va fi abordat de Yannis Olympios, in prima sesiune.

Peter Lochbihler va vorbi audientei despre dialogul intre comunitatile de business, elitele politice si societate, oferind totodata o perspectiva europeana asupra activitatilor de public affairs – care sunt provocarile si tendintele in acest domeniu. Prezentarea va avea loc in cadrul celei de-a treia sesiuni.

Alaturi de specialistii internationali, evenimentul beneficiaza de participarea unor practicieni locali recunoscuti precum Laura Florea (Managing Partner, Point Public Affairs), Tereza Valcan (Corporate Affairs Manager,Cosmote Romania), Diana Klusch (Communication Director, A&D Pharma), Ioana Manoiu (Managing Partner, GMP PR),
Sorana Savu (Senior Partner, Premium Communication) si Iulia Tanase (Managing Partner, Image).

Prima sesiune de prezentari va fi dedicata strategiilor de relatii publice si rolului pe care acestea pe joaca intr-un plan de comunicare eficient. In cea de-a doua sesiune se va discuta despre reputatia corporatista si importanta construirii unei imagini pozitive pentru a castiga si mentine increderea clientilor. Cea de-a treia sesiune va aborda si detalia conceptul de “public affairs”.

La finalul prezentarilor va avea loc o dezbatere in cadrul careia cei mai importanti specialisti in relatii publice sunt invitati sa isi prezinte propriile idei inovative legate de viitorul comunicarii, incercand sa raspunda la intrebarea “Cum inovam in PR?”.

A doua zi a evenimentului, 7 noiembrie, va consta intr-o serie de seminarii sustinute de trei agentii multinationale de relatii publice, care vor aprofunda temele dezbatute in cadrul conferintelor.

“ Ne-am propus sa oferim, in cadrul acestui eveniment, in primul rand informatii pertinente si specialisti recunoscuti in comunitatea lor pentru profesionalismul, experienta si rezultatele lor. Astfel, invitatii, atat cei internationali cat si cei locali, vor aduce un plus de valoare prezentarilor, dand participantilor sansa de a pleca acasa cu cunostinte noi si relevante, dar si cu idei de solutii pentru activitatea lor profesionala zilnica”, afirma Cristian Manafu, Managing Partner in cadrul companiei Evensys.

Michael Frankenburg are o experienta de 20 de ani in consultanta pe proiecte. In tot timpul petrecut in cadrul agentiei Ogilvy, a creat si a coordonat programe pentru clienti precum ScottishPower, London Underground, BP, Nestlé, General Electric, American Express, IBM si Cisco Systems.

Peter Lochbihler are peste 7 ani de experienta in public affairs, coordonand, in cadrul agentiei Pleon din Bruxelles, conturi internationale importante. Expertiza sa cuprinde domenii variate, de la IT pana la transport si sanatate, acordand o atentie deosebita mediului si protectiei consumatorului.

Yannis Olympios a fost consultantul pe partea de comunicare al ministrului de Afaceri Externe al Greciei, fiind de asemenea, intre anii 1990-1993, persoana desemnata sa gestioneze relatiile cu presa straina. Yannis are o bogata experienta in procese de vanzare si in managementul problemelor.

Mai multe detalii despre program si eveniment sunt disponibile accesand www.prinnovation.ro.

Despre Evensys

EVENSYS este companie cu 2 ani de experienta in organizarea de conferinte si seminarii proprii si acopera patru domenii de activitate: Marketing, Internet, Real Estate si Financiar. Evenimentele organizate trateaza tematici actuale care privesc atat industria de business locala cat si din Europa Centrala si de Est.
Evensys Consult
office@evensys.ro
Tel: 021/231.72.13-15
Fax: 021/231.72.16
Web: www.evensys.ro
andreea.hanganu@evensys.ro