Tendintele in arta culinara sunt anuntate la Food Bloggers Conference Summer Edition

BUCURESTI - 2 iunie 2022

Comunicat tip General in Media / Publicitate, HoReCa, Retail

Food Bloggers Conference, evenimentul dedicat tuturor celor pasionati de gatit si comunitatii active in mediul online, revine cu o noua editie fresh, de vara, in format hibrid. Pe 8 iunie, la JW Marriott Hotel, creatori de continut apreciati, chefs renumiti si profesionisti cu activitate recunoscuta in domeniul culinar se reunesc pentru a oferi publicului multe informatii utile si momente de inspiratie intr-o atmosfera de 5 stele.

Food Bloggers Conference 2022

Food Bloggers Conference 2022

Programul va fi alcatuit din 3 sesiuni delicioase si servit cu multe noutati din lumea gastronomiei. Evenimentul va debuta cu o sesiune despre colaborarea cu brand-urile si derularea campaniilor in social media, alaturi de creatori de continut si de bun gust.

Cea de-a doua sesiune va fi o discutie deschisa despre tendinte actuale in arta culinara, impreuna cu antreprenori romani care gestioneaza proiecte de succes si gasesc oportunitati inedite.

Conferinta se va incheia cu o discutie inspirationala alaturi de unii dintre cei mai renumiti chefs, unde participantii vor afla idei noi, bune practici si exemple relevante, ingredientele principale fiind entuziasmul si voia buna.  

Alaturi de noi la aceasta editie vor fi: Joseph Hadad (Chef), Cezar Munteanu (Chef), Nicolai Tand (Chef), Nico Lontras (Chef), Bogdan Alexandrescu (Chef), Geanina Staicu-Avram (Content Creator, Jamilacuisine.ro), Andra Constantinescu (Lecturer in Hospitality and Tourism Management, University of East London), Laura Eremia (Chef & Owner, Locasweets.ro), Melinda Teohari (Co-Owner Soro Lume & Owner Paninaro), Alexandra Blas (Owner, Pickles), Ioana Romanescu (Pastry Chef & Owner Cupcake Philosophy), Greta Apostol (Food Stylist & Blogger, DeMancare.ro), Adina Chitu (Photographer & Food Stylist), Adriana Sohodoleanu (Doctor in Sociologia Practicilor Alimentare), Corina Dima (Blogger, De-corina.ro).

Participarea la eveniment este gratuita, iar inscrierile se pot face pe www.foodbloggers.ro.

Pentru a fi la curent noutatile despre Food Bloggers Conference, puteti urmari pagina oficiala de Facebook, pagina de Instagram si evenimentul de pe Facebook creat special.

Food Bloggers Conference este un eveniment organizat de Evensys in parteneriat cu Lidl Romania si cu sprijinul ShanShi, Nespresso, Cirio, Costa d‘Oro, Paste Baneasa, Kenwood.

Despre Evensys

Evensys este o companie de planificare de evenimente, cu peste 16 ani de experienta in organizarea de evenimente business. Evensys este specializata exclusiv pe dezvoltarea de conferinte si de seminarii proprii, ce acopera sapte domenii de activitate: Marketing & Comunicare, Internet & New Media, Financiar & Investitii, HR, Real Estate, Production si Retail. Evenimentele organizate trateaza tematici actuale, care privesc atat industria de business locala, cat si cea din Europa Centrala si de Sud-Est.

Despre Evensys

Cu 16 ani de experienta in dezvoltarea de conferinte si seminarii proprii, Evensys (www.evensys.ro) organizeaza in acest moment o paleta larga de evenimente, ce trateaza tematici actuale, relevante atat pentru industria de business locala, cat si pentru cea din Europa Centrala si de Est. Astfel, Evensys dezvolta conferinte si seminarii proprii, ce acopera 6 arii de expertiza: Marketing & Comunicare, Internet & New Media, Financiar & Investitii, Human Resources, Real Estate si Retail.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/evensys/tendintele-in-arta-culinara-sunt-anuntate-la-food-bloggers-conference-summer-edition