Ultima sansa de a participa la cel mai important eveniment dedicat marketingului B2B! Afla cum sa castigi teren in fata concurentei!

BUCURESTI - 17 aprilie 2012

Comunicat tip General in Afaceri, Industrie, IT&C, Media / Publicitate, Internet

Au mai ramas doua zile pana la singurul eveniment local de business-to-business marketing, ce va avea loc pe 19 aprilie 2012 in cadrul Athenee Palace Hilton, Bucuresti. Acesta isi propune sa ofere participantilor informatii esentiale privind tacticile, strategiile, ideile si solutiile eficiente pentru a promova produsele si serviciile companiei lor in fata altor companii.

Ultima sansa de a participa la cel mai important eveniment dedicat marketingului B2B! Afla cum sa castigi teren in fata concurentei!

Participantii la conferinta vor avea ocazia sa discute despre strategii de marketing B2B cu 4 invitati de exceptie, specialisti in marketing si comunicare in sectorul business-to-business: Aneta Bogdan, Managing Partener, Brandient, Chris Liassides, Academic Director of Postgraduate Studies, Senior Lecturer, The University of Sheffield International Faculty, CITY College, Stefan Kolle, Partner, FutureLab si Stefanos Karagos, Founder, Xplain.

Marketing B2B isi propune sa creeze un spatiu relevant pentru practicieni, sa ofere tactici si solutii reale pentru derularea campaniilor in mediul digital, precum si sfaturi si aspecte utile privind integrarea si rolul retelelor sociale, blogurilor si altor instrumente din zona online in derularea campaniilor de marketing.

Participantii vor afla de asemenea prin ce cai noi se pot diferentia de concurenta si cum pot castiga noi clienti, cum sa ajusteze mesajele, tacticile si chiar bugetele pentru integrarea eficienta a mixului de marketing sau cum pot incorpora sustenabilitatea in marketing business-to-business.

De asemenea, printre specialistii locali prezenti la eveniment, se numara: Tudor Galos, Consumer Marketing Manager, Microsoft, Adrian Stanescu, Managing Partner, Think Digital, Laura Barbu, Director Online, Vodafone, Lorand Balint, Partner Platypus Group, Associate Professor MBA Romano – Canadian, Daniel Rosca, Fondator , B2B Strategy, Gabriel Nedelea, Managing Director, Metromind, Traian Nastase, Online Project Manager , GfK Romania, Ema Grigore, Senior Business Consultant, B2B Strategy, Cristian Manafu, Managing Partner Evensys.

Pentru mai multe detalii cu privire la program si rezervari, va invitam sa accesati site-ul oficial al evenimentului: http://www.marketingb2b.ro/2012/.

Despre Evensys

Cu 6 ani de experienta in dezvoltarea de conferinte si seminarii proprii, Evensys (www.evensys.ro) organizeaza in acest moment o paleta larga de evenimente, ce trateaza tematici actuale, relevante atat pentru industria de business locala, cat si pentru cea din Europa Centrala si de Est. Astfel, Evensys dezvolta conferinte si seminarii proprii, ce acopera 6 arii de expertiza: Marketing & Comunicare, Internet & New Media, Financiar & Investitii, Human Resources, Real Estate si Retail.