Ultimele zile de inscriere la Digital Marketing Forum!

BUCURESTI - 25 februarie 2008

Comunicat tip General in Media / Publicitate

26 februarie este ultima zi in care cei interesati se mai pot inscrie la Digital Marketing Forum, singurul eveniment dedicat marketingului mobil si online din Romania. Evenimentul este organizat de Evensys in colaborare cu OgilvyOne, Adobe, Lipton, Beko, Pepsi si Thinkdigital si va avea loc pe data de 27 februarie la JW Marriott Bucharest Grand Hotel.

Ultimele zile de inscriere la Digital Marketing Forum!

Evenimentul se bucura de participarea a 10 invitati internationali, specialisti de talie mondiala si europeana in materie de marketing, branding si new media. Printre acestia se numara Alexander Schoenfeld, Creative Director Landor Hamburg, Filip Pieczynski,
Gemius Poland, Alain Heureux, presedinte IAB Europe, Odysseas Ntotsikas, Thinkdigital Europe.

In cadrul Digital Marketing Forum va avea loc lansarea primei publicatii anuale, Digital Marketing Report, care va consta intr-o analiza a domeniului online precum si o prezentare a firmelor specializate din domeniu. Deasemenea, in premiera in cadrul evenimentului se vor anunta rezultatele primul studiu “Leading Brands by Romanian Internet Users”, studiu care isi propune sa prezinte informatii de actualitate despre cele mai importante branduri vizibile in mediul online din Romania si despre influenta pe care o are acesta asupra pozitionarii brandurilor pe piata, in viziunea utilizatorilor de Internet. Studiul contine totodata si clasamente ale brandurilor internationale si romanesti, din diverse domenii de activitate.

Evenimentul se bucura totodata si de prezenta specialistilor europeni in new media, care vor sustine o dezbatere in cadrul celei de-a treia sesiuni a Digital Marketing Forum. Prinre acestia se numara Andjelija Kovac Striko, Marketing Manager of Neogen d.o.o. (Serbia), Elena Lazarova, BU Manager, Neogen (Bulgaria) , Csanád Bánhegyi, Search Marketing Expert, Carnation (Ungaria) si Jan Sifra, Marketing & Communication Manager, eTarget (Slovacia).

In cadrul Digital Marketing Forum va fi organizata o sesiune deschisa tuturor celor care au idei noi si neconventionale de marketing in new media. 'Laboratorul' va prezenta idei selectate din randul aplicantilor. Scopul acestei initiative este acela de a aduce in fata oamenilor de marketing cele mai proaspete si promitatoare idei pentru brandurile acestora.

Pentru mai multe detalii legate de eveniment puteti accesa site-ul www.digitalforum.ro.

Despre Evensys

DESPRE ORGANIZATORI:

EVENSYS este companie cu 2 ani de experienta in organizarea de evenimente si meeting-uri corporate. Evensys este specializata pe dezvoltarea de conferinte si seminarii proprii si acopera trei domenii de activitate: Marketing si Internet, Real Estate si Financiar. Evenimentele organizate trateaza tematici actuale care privesc atat industria de business locala cat si din Europa Centrala si de Est.

Evensys numara in portofoliul sau o gama variata de evenimente, in anul 2008 dezvoltand atat conferinte si forumuri - Digital Marketing Forum (editia a doua, 27 februarie), PR Forum (editia a doua, 19 martie), Capital Markets Conferences (editia a doua, 20-21 mai), Idea Forum (editia a doua, 10-11 iunie). Pe langa toate acestea, platforma de comunicare Toolbox a fost completata cu noi evenimente. Deasemenea Evensys este organizatorul primului club de networking destinat investitorilor in Real Estate - Real Estate Investor' Society (250 membri), club sustinut de catre UnicreditTiriac Bank si Eurisko.
Evensys Consult
office@evensys.ro
Tel: 021 / 231.72.13/14/15
Fax: 021/ 231.72.16

andreea.hanganu@evensys.ro