Cortul DOM - un stand iesit din conventional la Targul de Turism al Romaniei

BUCURESTI - 12 martie 2015

Comunicat tip Produse / Servicii in Arta & Entertainment, Afaceri, Turism

Live site

Cortul DOM al Event Stuff atrage atentia participantilor la Targul de Turism al Romaniei, deschis la Romexpo intre 12 si 15 martie . Acesta a fost ales de o importanta agentie de turism pe post de stand expozitional. Astfel, cei 300 de metri de cort au devenit cel mai mare spatiu de expunere al unei firme, fiind si primul organizat in aer liber in cadrul targului.

Cortul DOM este montat chiar pe platforma din fata pavilionului central, ceea ce face ca publicul sa fie atras deindata ce paseste in incinta centrului expozitional de aspectul sau mai putin obisnuit. Forma sa deosebita si designul interesant al interiorului fac din acesta un spatiu de expunere inedit, neconventional si atractiv. 

Targul de Turism al Romaniei este unul din cele mai asteptate evenimente organizate la Romexpo, adunand la fiecare editie zeci de mii de persoane in cautarea vacantei de vis. 

Despre Event Stuff Central Europe

Event Stuff Central Europe care este unul din cei mai importanti furnizori de logistica de inchiriat pentru evenimente din Romania. Oferim spre inchiriere o gama foarte variata de echipamente si accesorii, avand capacitatea de a deservi orice tip de eveniment, de orice dimensiune, de la cateva persoane pana mii, oriunde in tara si in tarile vecine.
In cei 7 ani de cand activam in Romania am dezvoltat o echipa proprie de specialisti in domeniul logisticii de eveniment, am investit continuu intr-un inventar bogat si variat si in propria flota de camioane. Astfel, Event Stuff este prezenta cu logistica sa la toate evenimentele de anvergura care se desfasoara in Bucuresti sau in tara.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/event-stuff-central-europe/cortul-dom-un-stand-iesit-din-conventional-la-targul-de-turism-al-romaniei