Campania umanitara FII PARINTELE MEU PENTRU O ZI!

BUCURESTI - 28 mai 2010

Comunicat tip General in Social

Oameni simpli, ca mine si ca tine, incearca sa aduca o bucurie in vietile a 600 de copii macar pentru o zi. Gesturi mici, dar care pentru cei care nu au acces la lucruri elementare inseamna enorm.

Campania umanitara FII PARINTELE MEU PENTRU O ZI!

De la aceasta idee a prins viata campania umanitara FII PARINTELE MEU PENTRU O ZI!!, dedicata copiilor care se afla in centre de zi si de plasament de pe langa Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului din sectorul 4 si Centrul de zi privat Mia's Children, care se sustine din fonduri proprii.

Acesti copii, cu varste cuprinse intre 0 si 14 ani se afla in centrele de plasament din cauza abandonului, inca de la nastere, sau a abuzurilor extrem de grave la care au fost supusi.
Ei pot fi ajutati daca donezi jucarii, rechizite, jocuri, carti, dulciuri in urnele amplasate in centrele comerciale Hornbach si Selgros Berceni, din sectorul 4.
Sunt binevenite si donatiile in bani, cu care se pot cumpara produsele amintite:
Asociatia Romana Cultural-Educativa Valahia – A.R.C.E.V, cu sediul in Bucuresti, strada Spinis, nr. 1, sector 4, CIF 2569164/15.10.2007, IBAN: RO43 BRDE 441S V070 9336 4410, deschis la BRD, sucursala Berceni.

Finalul campaniei se va bucura de un spectacol , organizat cu ajutorul voluntarilor, care se va desfasura duminica, 30 mai 2010, intre orele 11:00-17:00, in Parcul Lumea Copiilor, langa Palatul Copiilor (Tineretului).
Pe copiii-oaspeti ii vor intampina copii din centrele de plasament, care pregatesc un spectacol cu durata de 5 ore, plin de momente frumoase, specifice varstei lor: ateliere de creatie (modelare in lut si plastilina, desenat, colorat, pictat, face painting, baloane, concurs de desene pe asfalt), centre sportive (demonstratii de arte martiale si de scrima), muzica, magie, clauni, jocuri si teatru. Protagonistii sunt copiii din centrele de zi si plasament.
Va exista si un targ cu produse pentru copii, iar fondurile achizitionate vor ajunge in aceste centre din sectorul 4, pentru a asigura, macar pentru o anumita perioada de timp, nevoile copiilor aflati in plasament.
Copiii din aceste centre au nevoie, in special, de medicamente, solutii de igienizare si detergenti, pampers, mancare, mobilier, carti si rechizite, dulciuri.
Doneaza si tu si vei face o fapta buna pentru un copil!

Te asteptam duminica, 30 mai 2010, in Parcul Lumea Copiilor, sa fii parinte pentru o zi!

Despre Eventiv Service

Eventiv, o firma de organizare de evenimente corporate, sprijina aceasta campanie.
Initiatoarele proiectului:
Adelina Cirstea/ adelcirstea@gmail.com / 0734316768
Loredana Ichim/ loredana.ichim@eventiv.ro/ 0723214215
PR Voluntar:
Veronica Stancu/ 0723270430
Coordonator voluntari:
Codrin Munteanu/ 0735449445

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/eventiv-service/campania-umanitara-fii-parintele-meu-pentru-o-zi