TEATRU PENTRU COPII -

Locul desfasurarii: http://www.vreaubilet.ro

Organizator: Asociatia Culturala Maria Domina

TEATRU PENTRU COPII -

Spre bucuria tuturor copiilor cuminti, va anuntam ca anul acesta, Mosul Nicolae soseste mai devreme spre a le aduce in dar cea mai frumoasa poveste a copilariei -“Frumoasa din Padurea Adormita”.

Astfel, in data de 4 Decembrie incepand cu ora 11:00, la Palatul National al Copiilor, Domini-Domini  ii invita pe cei mici, alaturi de parinti si bunici, la un spectacol dinamic, plin de culoare si magie, bazat pe ideea povestitorului francez Charles Perrault.

Personajele indragite, regele si regina, printesa Aurora sau zana malefica, vor prinde viata datorita interpretarii artistice desavarsite a reprezentantilor Teatrului Muzical “Nae Leonard” din Galati. Creat cu delicatete si multa pricepere de Silvia Kerim si amplificat de muzica sugestiva a compozitorului Marius Teicu, spectacolul ”Frumoasa din Padurea Adormita” va aduce un strop de bucurie in inimile celor mici.

Nu ratati momentul, si achizitionati biletele pentru aceasta reprezentatie speciala. Acestea sunt disponibile in reteaua Vreau Bilet la Unirea Shopping Center etj.2, Baneasa Shopping-City – zona Carrefour Feeria, REAL –Vitan, la Palatul National al Copiilor si online prin www.vreaubilet.ro.

Confirmare pana la data: 30 noiembrie 2010

Participare: Taxa de participare