Vin de la VINCON si cafea de la NESTLE PROFESSIONAL pentru publicul SYMPHOENIX de la Constanta

Constanta - 30 iulie 2010

Comunicat tip General in Media / Publicitate

A mai ramas doar o zi pana la SYMPHOENIX, evenimentul care va oferi o experienta concertistica memorabila constantenilor iubitori de muzica buna, caci in data de 31 Iulie, incepand cu orele 18:00, la Poarta 1 a Portului Constanta se va desfasura o adevarata REVOLUTIE a rock-ului simfonic.

Vin de la VINCON si cafea de la NESTLE PROFESSIONAL pentru publicul SYMPHOENIX de la Constanta

Orchestra Simfonica Bucuresti condusa de indragitul Daniel Jinga, Corul Accoustic, Vlad Mirita , soprana Tina Munteanu si celebrul oboist Adrian Petrescu vor evolua alaturi de legendara trupa PHOENIX vor crea atmosfera perfecta pentru o seara intre prieteni, asa ca-n vremurile de altadat’.
In deschidere, formatiile Compact si Phenomenon, doua nume de rezonanta ale aceluiasi peisaj musical, vor incalzi publicul, pregatindu-l pentru un eveniment cu adevaratinc incendiar.
Si pentru ca reteta acestei petreceri explozive sa fie completa, inca de la intrarea in sala de spectacol fanii cei mai fani - cei care si-au achizitionat bilete VIP pentru a fi cat mai aproape de idolii lor, vor fi intampinati cu aroma deosebita a unui pahar de vin oferit de VINCON si a cafelei inconfundabile din partea NESTLE PROFESSIONAL menita sa asigure energia maxima necesara unui concert de o asemenea anvergura.
.
Biletele “SYMPHOENIX” sunt disponibile la Casa de Cultura a Sindicatelor din Constanta si online prin www.vreaubilet.ro . Pretul unui bilet variaza intre functie de categoria de loc: CAT.I 75 lei si Cat.II 30 lei.


Despre EVENTS 4U STAR

Eveniment prezentat de: Nestle Professional
Cu sprijinul : Primariei Municipiului Constanta
Powered by: Tuborg, Beciul Domnesc, Algida , Boromir
Sponsori Secundari: Granini, Bilbor, Schenker Romtrans, Cris Restaurant, Chopper Academy, C Wolfs, C-Vision.
Parteneri media: TV Neptun, Radio Constanta, Radio Vacanta, Zile si Nopti, Sapte Seri, moftulroman.ro, 4arte.ro, ecomunicate.ro si vreaubilet.ro

Nicoleta ION
PR MANAGER

VreauBilet.ro
nicoleta.ion@vreaubilet.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/events-4u-star/vin-de-la-vincon-si-cafea-de-la-nestle-professional-pentru-publicul-symphoenix-de-la-constanta