Aranjamente magice de Craciun

BUCURESTI - 18 decembrie 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Arta & Entertainment, Afaceri, Media / Publicitate

Asteptarea a luat sfarsit! Acum cele mai vesele aranjamente de Craciun pot fi la tine acasa sau la birou doar printr-un singur Click!

Aranjamnete de Craciun

Aranjamnete de Craciun

 Magia Craciunului patrunde in casele voastre prin aranjamentele de Craciun de la Fleur du Ciel 

Fleur du Ciel

De Sarbatori, cand momentele magice isi fac loc in vietile noastre, Floraria Fleur du Ciel  a pregatit pentru voi cele mai vesele aranjamente de Craciun alaturi de un mic cadou! Astfel, ne-am gandit sa va surprindem, iar la comandarea oricarui tip de aranjament de Craciun din oferta noastra, Fleur du Ciel va face cadou Livrarea oriunde in Bucuresti!

Pentru o oferta completa a aranjamentelor de Craciun va asteptam cu drag sa ne vizitati pe http://fleurduciel.com/aranjamente/craciun.html. Minunatele aranjamente din brad natural, decorate cu ornamente elegante vor aduce in casa voastra spiritul Craciunului traditional. Fie ca doriti sa faceti un cadou minunat celor dragi sau vreti sa va decorati casa si biroul, aranjamentele din brad natural de la Fleur du Ciel sunt alegerea perfecta!

 

Ca parte a grupului By Sabrina, Floraria Fleur du Ciel impreuna cu Events by Sabrina va pot oferi atat aranjamente florale pentru toate tipurile de evenimente cat si servicii complete pentru organizarea lor. Fie ca este vorba de un eveniment privat sau de unul corporate, noi suntem echipa potrivita la locul potrivit! Iar deviza noastra este aceea de a transforma orice eveniment intr-unul memorabil , lipsit de orie grija din partea voastra.

Cu pasiune pentru flori si cu entuziasmul caracteristic, echipa Fleur du Ciel creeaza mereu ceva nou pentru ca voi sa va bucurati  de parfumul magic al florilor impletite cu dragoste in aranjamente unice si speciale.

Va dorim Sarbatori Fericite pline de impliniri!

Cu drag,

Echipa By Sabrina

Despre Events By Sabrina

Feur du Ciel este o florarie cu atelier propriu de design floral ce va ofera o gama larga de buchete si aranjamente florale pentru fiecare eveniment din viata Dumneavoastra. Ca parte a grupului By Sabrina, Fleur du Ciel impreuna cu Events by Sabrina va ofera atat aranjamente florale unice, cat si servicii ireprosabile pentru organizarea evenimentelor private sau corporate.