Discount-uri surpriza pentru aranjamente de Craciun de la Fleur du Ciel!

BUCURESTI - 13 decembrie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Monden / Lifestyle, Media / Publicitate

Floraria Fleur du Ciel se relanseaza de Sarbatori , ocazie cu care scade preturile cu 15% pentru toate aranjamentele Craciun! Va asteptam pe site-ul nostru pentru a va alege aranjamentul de Craciun mult visat!

Aranjamente de Craciun speciale pentru Sarbatori fericite!

Aranjamente de Craciun speciale pentru Sarbatori fericite!

 Flori minunate si momente magice pentru oameni frumosi! 

Fleur du Ciel & Events by Sabrina

De Sarbatori, cand momentele magice isi fac loc in vietile noastre, Floraria Fleur du Ciel isi face relansarea in Romania, ocazie cu care va ofera cu bucurie cadouri surpriza! Astfel, ne-am gandit sa va surprindem, iar la comandarea oricarui tip de aranjament de Craciun din oferta noastra, Fleur du Ciel va ofera un discount special de 15%!

Pentru a beneicia de discount-urile noastre speciale si pentru o oferta completa a aranjamentelor de Craciun va asteptam cu drag sa ne vizitati pe http://fleurduciel.com/aranjamente/craciun.html. Cu aceeasi pasiune pentru flori si cu entuziasmul caracteristic, brand-ul Fleur du Ciel revine pe piata din Romania pentru ca voi sa va bucurati in continuare de parfumul magic al florilor impletite cu dragoste in aranjamente unice si speciale.

Facand acum parte din acelasi grup, Fleur du Ciel impreuna cu brand-ul Events by Sabrina va pot oferi atat aranjamente florale pentru toate tipurile de evenimente cat si servicii complete pentru organizarea lor. Fie ca este vorba de un eveniment privat sau de unul corporate, noi suntem echipa potrivita la locul potrivit! Iar deviza noastra este aceea de a transforma orice eveniment intr-unul memorabil , lipsit de orie grija din partea voastra.

Va dorim Sarbatori Fericite pline de impliniri!

Despre Events By Sabrina

Fleur du Ciel este un brand cu istorie in Romania ce aduce bucurie in vietile oamenilor prin florile impletite cu drag in aranjamente unice!