"Invata sa ai un copil sanatos" - Eveniment sustinut de catre medici de renume

BUCURESTI - 27 noiembrie 2013

Comunicat tip General in Educatie / Cultura, Sanatate, Social

Sambata, 30 noiembrie 2013 ora 10:00 – 12:00, Asociatia Secretul Evolutiei va invita la Sala mica a Palatului National al Copiilor sa luati parte la unul din cele mai importante evenimente dedicate parintilor si copiilor! Intrarea este gratuita, cu confirmare de participare.

In cadrul evenimentului vom aborda urmatoarele teme:

 – Probleme digestive ale copiilor

– Dezvoltarea corecta a dentitiei copiilor (ortodontie)

Evenimentul se va desfasura pe parcursul a doua ore. Prima ora si jumatate vom discuta pe larg problemele medicale mentionate mai sus; probleme ce cuprind colicile sugarului, dureri de burta, refluxul digestiv al sugarului, varsaturi, constipatii, diarei (enterocolite) si tulburari cronice de digestie. Vom incerca sa explicam din punct de vedere medical cum putem sa prevenim aceste probleme pentru ca, micutii nostrii sa evite suferintele provocate de aceste probleme. Daca micutii nostrii au deja astfel de probleme, noi, vom oferi, in cadrul expunerii medicale, informatii legate de tratamentul acestor afectiuni. Adese ori suferinta digestiva poate fi legata de o dentitie proasta si o masticatie defectoasa. Consideram foarte importanta supravegherea corecta a dezvoltarii dentitiei copilului prin vizite periodice la specialistul stomatolog si ortodont. In aceasta conferinta, noi va oferim posibilitatea de a interactiona cu un astfel de medic specialist astfel incat sa incercam sa va rezolvam cat mai multe probleme. Probleme Dumneavoastra vor fi discutate in ultima parte a intalnirii, unde medicii prezenti, vor incerca sa gasesca solutii la fiecare problema in parte si sa va ofere cel mai bun sfat, astfel incat sa plecati cu “problema” clarificata.

Intrarea la eveniment este gratuita, dar va rugam sa confirmati prezenta la mail-ul mariusc@ingrijireacopilului.ro pentru a va putea rezerva loc in sala.  

Program eveniment:

09:40 – 10:00 Intrare in sala

10:00 – 10:10 Prezentare Protectis

10:10 – 10:20 Prezentare diversificarea alimentatiei cu HIPP

10:20 – 10:50 Ortodontie cu Dr. Marinela Ciocotisan

10:50 – 11:00 Pauza

11:00 – 11:30 Probleme digestiev cu Dr. Ana Culcer

11:30 – 12:00 Intrebari si raspunsuri