50 Cent se muta la Arenele Romane

BUCURESTI - 5 iunie 2006

Comunicat tip General in Arta & Entertainment

Bucuresti, 5 iunie 2005 – Compania Events anunta modificarea locatiei concertului cu cel mai faimos rapper al lumii: concertul 50 Cent va avea loc la aceeasi data anuntata initial, 14 iunie a.c., insa la Arenele Romane, in locul Stadionului Dinamo.

50 Cent se muta la Arenele Romane

Dupa un acord initial de principiu, reprezentantii Events si cei ai Clubului Dinamo au decis impreuna ca inchirierea stadionului Dinamo pentru un eveniment de asemenea proportii ar comporta un risc prea mare pentru distrugerea noii piste de atletism a arenei, o investitie in valoare de 104 miliarde de lei. Events a decis desfasurarea concertului 50 Cent la Arenele Romane, la data stabilita initial: 14 iunie a.c.

“Doresc sa subliniez ca schimbarea locatiei concertului nu va afecta, sub nici o forma, calitatea prestatiei artistului 50 Cent, a celor care il insotesc, sau a trupei de deschidere, Parazitii. Singura problema ce survine, odata cu modificarea locatiei, este numarul mai redus de bilete, insa vom incerca sa ne recompensam fata de fanii lui 50 Cent printr-un spectacol pe care nu-l vor uita, speram, niciodata. De asemenea, vor exista trei tribune VIP, respectiv zonele G, H si I ale Arenelor Romane”, a declarat Sorina Burlacu, Director General Events.

Despre EVENTS

Biletele la concertul extraordinar 50 Cent se gasesc la casele de bilete ale Salii Palatului si Arenelor Romane, in reteaua nationala a magazinelor Diverta si Media Galaxy sau on-line la www.rol.ro si www.bilete.ro


Events- Dragos Gheorghiu PR Manager-3115063(64)/0788439356
dg@events.ro