Leonard Cohen – au mai ramas in vanzare 2 categorii de bilete

BUCURESTI - 24 august 2009

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

Biletele la concertul lui Leonard Cohen, la categoria cea mai ieftina (124 RON), s-au epuizat. In acest moment, mai sunt disponibile bilete la categoria 248 RON si foarte putine bilete la categoria VIP (399 RON). Concertul are loc pe 4 septembrie, in Piata Constitutiei din Bucuresti; accesul este permis incepand cu ora 17.30.

Ca urmare a cererilor primite din partea fanilor, turneul international al lui Leonard Cohen se prelungeste. Noi date vor fi adaugate in aceasta toamna pe teritoriul Statelor Unite, incepand cu 17 octombrie. Ultimul concert din cadrul turneului international al lui Leonard Cohen trebuia sa fie cel din Tel Aviv, programat sa aiba loc pe 24 septembrie, pe Ramat Gan Stadium. Cum toate cele 47 000 de bilete puse in vanzare s-au terminat in cateva zile, producatorii turneului au programat un concert suplimentar, la sugestia Ministrului israelian al Turismului Israelian, Noaz Bar Nir. El va avea loc la Nazareth, cea mai mare metropola araba din Israel, intr-un amfiteatru cu 40 000 locuri, construit recent pentru o vizita a Papei Benedict al XVI-lea. Ministrul israelian al Turismului spune ca spera ca acest concert „sa atraga o larga audienta, din toate paturile societatii israeliene, precum si turisti, care, ascultandu-l pe marele artist, sa se bucure de frumusetea naturii care inconjoara amfiteatrul si sa inteleaga apelul prin muzica la reconciliere, toleranta si pace”.

In Romania, Leonard Cohen va fi acompaniat pe scena de Sharon Robinson si Webb Sisters (backing vocal), Roscoe Beck (chitara-bas), Neil Larsen (clape & acordeon), Bob Metzger (chitara electrica si acustica), Javier Mas (chitara acustica), Rafael Gayol (percutie) si Dino Soldo (saxofon, clarinet, clape).

Pe 3 septembrie, cu o seara inainte de concert, la Palatul Ghika va avea loc o Seara Exclusiva Leonard Cohen. Accesul la eveniment se poate face pe baza invitatiilor VIP la concert. Informatii si rezervari la www.palatul-ghika.ro.

Termenii si conditiile de acreditare pentru reprezentantii media sunt disponibile aici. Multumim pe aceasta cale partenerilor concertului Leonard Cohen: Media Image, Comunicatedepresa.ro, Staso Protect, Publicis , Inner City. Parteneri media: Antena 1, Europa FM, Elle, Viva, Rebus, Sapte Seri, Immo Media, On Move Media, News Outdoor, Tillate.com, Zoom TV, apropo.ro, port.ro, muzicabuna.ro, hotnews.ro, anyplace.ro

Pentru informatii suplimentare, va rugam sa luati legatura cu Andreea Andreescu, Communication Manager, 0730 030 990, aa@events.ro sau Mateea Petrescu, PR Executive, 0730 030 995, mp@events.ro.

Despre EVENTS

Events
Bd. Lascar Catargiu, nr. 15A
Sector 1, Bucuresti
Romania
Telefon 021 311 50 64
Fax 021 311 50 65
E-mail events@events.ro
Web www.events.ro
events@events.ro