LIVE ENTERTAINMENT NETWORKS

BUCURESTI - 6 octombrie 2006

Comunicat tip General in IT&C

În perioada 10-12 octombrie 2006 va avea loc la World Trade Plaza, Sofitel, conferinta 'Metropolitan Area Networks', cea de-a cincea ediţie a „International Broadband Communications Conference”. Evenimentul este organizat sub patronajul Comisiei Parlamentare pentru Tehnologia Informaţiei şi Comunicaţiilor a Camerei Deputaţilor din România.
In editia din acest an, prima zi a conferintei va contine o sectiune dedicata marelui public „Live Entertainment Networks”, unde vor fi prezentate solutiile si tendintele actuale in industria de entertainment in retea.

LIVE ENTERTAINMENT NETWORKS

Pe 10 octombrie 2006 intre orele 15.00 - 22.00 la World Trade Plaza ne distram impreuna!
Vor putea fi vizionate cele mai noi aplicatii 3G. Va fi o transmisie live din Brasov a unui meci de FIFA07 si Need for Sped jucate wirless iar din redactia din Brasov redactorii Level vor raspunde intrebarilor din sala despre ultimele tehnologii si jocuri! Vor fi prezentate cele mai tari jocuri de pe piata! Se va putea comunica pe internet cu cea mai mare viteza de conectare! Super concursuri in retea cu cele mai tari jocuri de pe piata! - Brothers in Arms- Road to Hill , Blazing Angels, FIFA 07, Warcraft III The Frozen Throne si Starcraft. Participantii pot castiga premii din partea companiei Events, Computer Bild, Level,GameShop.ro, GIGABYTE si Ubisoft constand in: abonamente la reviste, reviste, mouse-uri optice, jocuri, placi grafice de ultima generatie, sepci si tricouri.
Fara bilet de intrare! Fara taxa de participare!

Despre EVENTS



Dragos Gheorghiu PR Manager telefon 3115063(64)
dg@events.ro