Pink Martini: cele mai scumpe bilete, epuizate

BUCURESTI - 8 mai 2012

Comunicat tip General in Arta & Entertainment

Biletele in sectorul A la concertul Pink Martini s-au epuizat. Celebra orchestra revine la Bucuresti in aceasta luna, sambata, pe 26 mai, la Sala Palatului, in cadrul turneului de promovare pentru albumul „A Retrospective”. Un concert organizat de Events si prezentat de Ciuc Premium, berea oficiala a muzicii live.

„Am incercat intodeauna sa facem din muzica noastra un fel de melanj nebun, care sa-i aduca impreuna in sala de spectacol pe oameni care n-ar sta in mod normal unii langa altii”, spune liderul trupei, Thomas Lauderdale. Desi nimeni nu sta la concertele Pink Martini, pentru ca showurile lor debordand de energie au mai intotdeauna un aer festiv, de petrecere unde toata lumea e invitata. Cu un sound ce imbina influente variate, de la cuban-jazz si muzica de camera pana la marsuri braziliene si soundtrack-uri de filme noir, muzica lor a ajuns „un pop simfonic global old-fashioned”, asa cum o defineste astazi Lauderdale, care se amuza afirmand despre orchestra sa ca ar putea fi „trupa de casa a Statelor Unite”.

 

Vedetele din Romania se declara incantate de revenirea trupei in Capitala. Liana Stanciu, realizator Magic FM: "Pink Martini se numara printre cele mai bune si mai armonioase trupe din lume, astfel ca nu ma surprinde acest anunt. Vreau să felicit publicul din România pentru ca a ales sa participe la unul dintre cele mai importante evenimente muzicale ale acestui an". Alexandrina Hristov: “Sunt un fan al trupei de foarte multa vreme. Piesa mea favorita, pe care-mi beau cafeaua dimineata, este Je ne veux travailler / Sympathique”.

 

Urmand albumul „A Retrospective”, concertul de pe 26 mai va face o trecere in revista a celor 17 ani de cariera Pink Martini si va include cele mai apreciate piese ale orchestrei: "Una Notte a Napoli", "Hang On Little Tomato", „¿Donde Estas Yolanda?", "Hey Eugene”, "Sympathique (Je ne veux pas travailler)", "Lilly", "Que Sera Sera" sau "Amado Mio". Albumul „A Retrospective” este distribuit exclusiv in Romania de A&A Records, in librariile Carturesti din intreaga tara.

 

Ciuc Premium este berea oficiala a concertului Pink Martini. Parteneri media: Magic FM, Sapte Seri, Tabu, Marie Claire, Beau Monde, Cinematique, BeWhere, Revista VIP, News Outdoor, Iconcert.ro, InfoMusic.ro. Parteneri: Media Image, Rol.ro, Comunicatedepresa.ro.

 

Biletele la categoriile ramase in continuare disponibile costa 110 lei, 140 lei sau 170 lei, in functie de amplasarea in sala. Se pot cumpara online, pe www.eventim.ro, sau prin reteaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librariile Humanitas, librariile Carturesti). Biletele pot fi achizitionate si in doua rate lunare, doar prin CardAvantaj, la sediul Eventim din str. Polona nr. 15.

Pentru informatii suplimentare, va rugam sa luati legatura cu Andreea Andreescu, Communication Manager, 0730 030 990 / 0730 026 742, aa@events.ro.

Despre EVENTS

Events
Bd. Lascar Catargiu, nr. 15A
Sector 1, Bucuresti
Tel: 0213115064
E-mail: events@events.ro