Trei legende rock pe cea mai mare scena din lume

BUCURESTI - 6 iulie 2007

Comunicat tip General in Arta & Entertainment

Bucuresti, 6 iulie 2007. Cum o legenda nu vine niciodata singura, organizatorii spectacolului Rolling Stones au mai pregatit o surpriza zecilor de mii de spectatori care vor fi prezenti pe 17 iulie pe stadionul Lia Manoliu: trupa Iris va canta in deschiderea celui mai mare concert al anului. Recitalul Iris va incepe la ora 18.00 si va dura o jumatate de ora.

Trei legende rock pe cea mai mare scena din lume

“Faptul ca vom canta in deschiderea concertului The Rolling Stones este cel mai frumos cadou pe care il puteam primi la aniversarea a 30 de ani de cariera. Este o onoare si un privilegiu, emotiile sunt foarte mari; am crescut cu muzica The Rolling Stones, modul lor de interpretare si atitudinea, in special, au constituit o inspiratie pentru noi”, spune solistul formatiei, Cristi Minculescu.

Trupa Iris a luat fiinta in 1977. De-a lungul timpului, formatia a fost urmarita permanent de 'valul schimbarilor' de componenta, dar in ultima perioada IRIS da semne de stabilitate la acest capitol. Cei patru sunt: Cristi Minculescu (voce), Valter Popa (chitara solo), Boro (Doru Borobeica, bass), Nelu Dumitrescu (baterie). Iris a evoluat, pana acum, in fata a 8 milioane de oameni in 4500 de concerte si culege astazi laurii unei cariere spectaculoase - o legenda in viata, o legenda care canta si incanta.

Cu o “distributie” de zile mari – Iris, The Charlatans si The Rolling Stones (in ordinea intrarii pe scena) – concertul de pe 17 iulie 2007 poate fi considerat evenimentul deceniului in Romania. Nicio alta trupa nu a egalat pana acum spectacolul live pe care il ofera The Rolling Stones, iar turneele lor infierbanta imaginatia fanilor de decenii.

Incepand cu data de 7 iulie, biletele pentru aceasta seara unica vor putea fi achizitionate numai de pe site-ul www.ticketpoint.ro si din magazinele Diverta din Bucuresti: Diverta Plaza Romania, Diverta Mall Vitan, Diverta Fainari, Diverta Unirii Megastore, Diverta Scala. In perioada 10-16 iulie, biletele vor fi disponibile doar in magazinele Diverta mai sus mentionate.

Ultimele bilete ramase in vanzare sunt pentru categoriile Gazon B (87 RON, 2 500 bucati) si Peluza (97 RON, 500 bucati). In cazul in care biletele nu vor fi epuizate, acestea vor putea fi cumparate in ziua concertului de la casele de bilete amenajate la intrarile stadionului Lia Manoliu, incepand cu ora 10.00.

Pentru mai multe informatii, puteti lua legatura cu Ramona Aparaschivei la tel 021. 311 50 63 sau la adresa de e-mail ra@events.ro

Despre EVENTS

Events este una dintre companiile de top din Romania, cunoscuta pentru organizarea unor evenimente de marca din domeniile cultura, arta, IT&C, entertainment si life-style, in portofoliul sau numarandu-se proiecte importante: Premiile IT&C ale Romaniei, International Broadband Communication Forum, concertele 50 Cent, Billy Idol, Seal, CokeLive, Angela Gheorghiu, Richard Clayderman, expozitiile Gradina de Vara, Deco Expo, Casa si Gradina, Barbie, etc.
Events Com, Blv Lascar Catargiu nr 15 A, sect 1, Bucuresti, Ramona Aparaschivei, PR&Marketing Manager,tel/fax 311 50 63/65, mail ra@events.ro
ra@events.ro