Accesorii pentru nail art - echipament esențial pentru începători

BUCURESTI - 27 decembrie 2022

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Îți dorești manichiură originală și visezi sa îți transformi unghiile în adevărate opere de artă: s-a hotărât, cedezi tendinței nail art! Pentru a reuși cu primele tale nail arts, vei avea nevoie de răbdare, dexteritate și, mai presus de toate, de câteva accesorii esențiale!

echipament esențial pentru începători

echipament esențial pentru începători

Pentru a realiza nail art de acasă, echipează-te, ca pentru orice manichiură, cu următoarele accesorii unghii gel:

O bază bună pentru unghii. Îți va permite să îți protejezi unghiile de straturile de lac (adesea multiple și foarte colorate în nail art) pe care le vei aplica apoi. Nu uita de top coat, ultimul strat de lac esențial pentru a-ți face manichiura să reziste! Stratul superior și baza sunt esențiale pentru manichiura cu gel sau acril.

Vei avea nevoie, de asemenea, de un stoc bun de lac colorat pentru a obține modelele la alegere. Știai că nu toate lacurile sunt potrivite pentru nail art? De exemplu, dacă dorești să efectuezi ștampilarea nail art (aplicarea lacului folosind un sistem de ștampilă), va fi înțelept să investești în niște lacuri de unghii specifice pentru ștampilare: mai groase, textura lor este special concepută pentru a adera la ștampilă și pentru a-șți garanta o culoare mai intensă pe unghie. Sclipici roșu, roz, negru, lac irizat...totul este permis pentru frumusețea ta!

Trusa de accesorii pentru a avea unghii frumoase sau pentru a face o manichiura frantuzeasca: pile de lustruit, pila de unghii, impingator de cuticule, unghieră, forfecuțe profesionale etc.

Accesorii pentru nail art: echipamentul pentru a începe

Instrumentul de punctat este unul dintre accesoriile preferate ale începătorilor de nail art: această tijă subțire de metal cu un capăt sferic îți permite să faci puncte rotunde pe unghii. Un esențial pentru a crea modele frumoase pe unghii!

Banda cu dungi este și accesoriul esențial pentru dependenții de nail art. Se prezintă sub forma unei benzi adezive foarte subțiri care există în mai multe culori și îți va permite să creezi modele geometrice. Poți apoi fie să o poziționezi pe unghie, pentru a delimita zona de lăcuit, fie să o folosești ca parte integrantă a manichiurii tale - tot ce trebuie să faci este să fixezi cu un strat de top coat!

Accesorii pentru nail art: decoratiuni gata de utilizare

Pentru a reuși în nail art, nu ezita să  decorezi cu decorațiuni „gata de utilizare”:

    Ștrasuri,Paiete,Bile mici,Știfturi (elemente metalice mici)

Aceste accesorii decorative sunt perfecte pentru începători: ușor de manevrat, sunt autoadezive sau pot fi așezate pe lacul proaspăt aplicat și vor rămâne pe loc atunci când acesta din urmă s-a uscat datorită top coat-ului. Aceste mici accesorii vor aduce, fără îndoială, o notă de originalitate nail art-ului tău!

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/everin/accesorii-pentru-nail-art-echipament-esential-pentru-incepatori