EVIA MEDIA - Campanii publicitare la preturi mult mai accesibile in 2012

BUCURESTI - 2 februarie 2012

Comunicat tip General in Afaceri, HoReCa, Retail

Agentia de publicitate EVIA MEDIA este pregatita sa ofere servcii de calitate clientilor cu bugete de publicitate mult mai mici

EVIA MEDIA

Incepând cu 1 februarie 2012, EVIA MEDIA organizeazã campanii publicitare pe si in taxi la preturi accesibile.

"Solicitarile multiple primite din partea companiilor de talie mica sau mijlocie de a desfasura campanii publicitare , ne-au determinat sa micsoram tarifele practicate si sa concepem diverse pachete promotionale, tocmai pentru a veni in intampinarea dorintelor lor, ca si potentiali clienti."

Camelia Ardeleanu - Sales Manager

Astfel, dacã sunteti interesati de outdoor neconventional, expertii nostri sunt pregãtiti sã vã ofere consiliere pentru campanii ce presupun un mixt de expunere.

Promovati-vã afacerea intr-un mod simplu si eficient!Contactati-ne si veti afla mai multe detalii despre ofertele noastre.

Despre EVIA BUSINESS SOLUTIONS

EVIA MEDIA - Un concept eficient de publicitate mobila
EVIA MEDIA este agentia de publicitate care a fost infiintata din dorinta de a oferi un alt mod de promovare outdoor si anume publicitatea pe si in TAXI. EVIA MEDIA ofera acest mod neconventional de promovare brand/produse, fiind modalitatea eficienta prin care cei interesati se pot adresa consumatorilor, urmarindu-i in trafic si oferindu-le zilnic prilejul de a se intalni cu brandul, serviciile/produsele lor.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/evia-media/evia-media-campanii-publicitare-la-preturi-mult-mai-accesibile-in-2012