iCredit si Evia Media - campanie de publicitate in vehiculele RATB

BUCURESTI - 21 aprilie 2015

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Banci / Asigurari, Finante / Contabilitate, Media / Publicitate, Social

Live site

Agentia de publicitate neconventionala Evia Media semneaza pentru iCredit, unul dintre liderii de piata in industria de micro-credite, noua campanie de publicitate in interiorul mijloacelor de transport in comun din Bucuresti. Campania vizeaza informarea persoanelor care au nevoie de servicii de creditare, despre solutiile si beneficiile multiple oferite de iCredit.

Publicitate in interiorul autobuzelor RATB _ EviaMedia

Publicitate in interiorul autobuzelor RATB _ EviaMedia

 Am ales publicitatea in interiorul autobuzelor RATB datorita vizibilitatii extinse pe care acest mediu o ofera. Impreuna cu partenerul nostru de promovare, agentia Evia Media, am gasit solutia optima de a fi cat mai aproape de potentialii nostri clienti, aducandu-le la cunostinta cel mai rapid mod de a contracta un credit de nevoi personale. 

Adrian Staicu, Director de Marketing iCredit

Incepand cu data de 1 aprilie 2015, Evia Media a implementat in interiorul autobuzelor si troleibuzelor apartinand Regiei Autonome de Transport Bucuresti, noua campanie de promovare pentru serviciul de creditare rapid, oferit de iCredit. Astfel, materialele de promovare situate in interiorul vehiculelor RATB, au rolul de a informa calatorii despre cel mai avantajos mod de a contracta un credit de nevoi personale.

Am ales publicitatea in interiorul autobuzelor RATB datorita vizibilitatii extinse pe care acest mediu o ofera. Impreuna cu partenerul nostru de promovare, agentia Evia Media, am gasit solutia optima de a fi cat mai aproape de potentialii nostri clienti, aducandu-le la cunostinta cel mai rapid mod de a contracta un credit de nevoi personale.– Adrian Staicu, Director de Marketing iCredit

Cei aproximativ 1.500 de calatori/autobuz transportati zilnic, reprezinta tinta publicitatii in masinile RATB. Acest fapt asigura eficienta campaniilor de promovare, intrucat dispune de un public captiv, cu o rata de 78% de retinere a mesajului publicitar. Autobuzele parcurg in medie 195 km/zi si au o durata a traseului de aproximativ 19 ore, vizibilitatea unei campanii de publicitate in interiorul vehiculelor RATB, fiind  foarte crescuta.

***

iCredit este unul dintre cele mai rapide credite de nevoi personale din Romania. Serviciul de creditare e simplu, convenabil, corect si transparent. Imprumuturile acordate pornesc de la 400 lei si ajung pana la 4000 lei, iar perioadele de rambursare sunt cuprinse intre 12 si 36 de saptamani. Misiunea iCredit este aceea de a construi relatii profesionale de lunga durata cu angajatii, clientii si partenerii sai - relatii bazate pe incredere, profesionalism si respect reciproc.

Despre EVIA BUSINESS SOLUTIONS

EVIA MEDIA - Un concept eficient de publicitate neconventionala
http://www.eviamedia.ro

Evia Media este o agentie de publicitate neconventionala, infiintata din dorinta de a oferi un alt mod de promovare outdoor si indoor.

Serviciile noastre includ:
- publicitatea pe / in taxi si pe spatiu on-hold
- publicitatea in reteaua proprie de lifturi
- publicitatea pe mijloacele de transport in comun

Vizitati http://www.eviamedia.ro si alegeti-ne ca partener pentru campanii de promovare reusite!