Noua colectie Meli Melo, promovata pe autobuzele RATB de Evia Media

BUCURESTI - 22 septembrie 2015

Comunicat tip Produse / Servicii in Arta & Entertainment, Afaceri, Monden / Lifestyle, Media / Publicitate, Retail

Live site

Meli Melo - Paris, impreuna cu agentia de publicitate neconventionala Evia Media, invita doamnele si domnisoarele sa descopere noua colectie de bijuterii si accesorii, cu parfum franzusesc – La Parisienne, prin intermediul campaniei de publicitate implementata pe autobuzele RATB.

Publicitate pe RATB - campanie Meli Melo

Laura Nicolau, Brand Manager Meli Melo - Paris

“La vie est belle!” este sloganul campaniei demarate la inceput de toamna, pe exteriorul autobuzelor apartinand Regiei Autonome de Transport Bucuresti. Aceasta campanie are ca scop promovarea bijuteriilor si accesoriilor Meli Melo - Paris, inspirate de aerul parizian, de stilul frantuzesc, elegant, cat si de naturaletea lui.

Noua colectie Meli Melo - Paris este disponibila in cele 37 de magazine din retea, atat in Romania, cat si in Bulgaria sau Republica Moldova, incepand cu 15 August 2015.

“Am ales publicitatea pe RATB, pentru ca zilele sunt pe repede inainte, pentru majoritatea dintre noi. Femei de cariera, mame moderne, studente care alearga intre doua cursuri sau prietene cu care ne intalnim pe fuga, la finalul programului; lor ne adresam. ‘Panourile mobile’ sunt acolo unde sunt si ele, in fuga, prin oras.” – Laura Nicolau, Brand Manager Meli Melo - Paris.

Meli Melo - Paris este unul dintre principalii retaileri locali de bijuterii si accesorii fashion din Romania. In prezent, reteaua Meli Melo Paris pune la dispozitia clientilor o gama vasta de bijuterii si accesorii fashion ce tin cont de cele mai noi tendinte din domeniu. Cu preturi foarte avantajoase, acestea sunt grupate in colectii sezoniere adaptate oricatui stil vestimentar, de la clasic la nonconformist.

Despre EVIA BUSINESS SOLUTIONS

EVIA MEDIA - Un concept eficient de publicitate neconventionala

Evia Media este o agentie de publicitate neconventionala, infiintata din dorinta de a oferi un alt mod de promovare outdoor si indoor.

Serviciile noastre includ:
- publicitatea pe / in taxi si pe spatiu on-hold
- publicitatea in reteaua proprie de lifturi
- publicitatea pe mijloacele de transport in comun

Vizitati http://www.eviamedia.ro si alegeti-ne ca partener pentru campanii de promovare reusite!

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/evia-media/noua-colectie-meli-melo-promovata-pe-autobuzele-ratb-de-evia-media