Pineberry – smart shirts, noua campanie de publicitate in lift semnata de Evia Media

BUCURESTI - 2 decembrie 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Monden / Lifestyle, Media / Publicitate, Social, Retail

Live site

Agentia de publicitate neconventionala Evia Media semneaza noua campanie de publicitate in lifturile cladirilor de birouri pentru brandul romanesc de imbracaminte Pineberry – smart shirts. Campania are rolul de a le propune o alternativa autentica a clasicului cadou de Craciun, tuturor celor care se afla in cautarea surprizei potrivite atat pentru colegii de birou, cat si pentru cei dragi. Bineinteles, nu sunt exclusi nici cei care isi doresc imbunatatirea garderobei proprii!

Publicitate in lift - Pineberry

Publicitate in lift - Pineberry

 Am ales promovarea prin intermediul publicitatii in lift datorita vizibilitatii sporite pe care acest mediu o asigura. In plus, asa putem fi mult mai aproape de targetul nostru reprezentat de oamenii care isi doresc prospetime si originalitate in vestimentatia lor de business.  

Alina Rachieru, BrandOwner Pineberry

   Conceptul Pineberry este acela de a muta magazinul de haine direct la biroul sau domiciliul clientului. Astfel, cei interesati pot vedea si proba inainte camasile, iar livrarea produselor se efectueaza fara costuri suplimentare. Concepute si realizate in totalitate de o echipa tanara si nonconformista de designeri romani, camasile Pineberry  se  integreaza perfect atat intr-un mediu corporate, cat si intr-unul smart-casual. Pline de viata si personalitate prin detaliile neasteptate (gulere, mansete, nasturi si multe alte accesorii lucrate cu deosebita atentie), ele vor iesi in evidenta aducand un twist stilului conventional.

  “Am ales promovarea prin intermediul publicitatii in lift datorita vizibilitatii sporite pe care acest mediu o asigura. In plus, asa putem fi mult mai aproape de targetul nostru reprezentat de oamenii care isi doresc prospetime si originalitate in vestimentatia lor de business. Echipa Evia Media ne-a oferit tot suportul necesar si, astfel, am reusit sa implementam acesta campanie intr-un timp foarte scurt.” - Alina Rachieru, BrandOwner Pineberry.

  Publicitatea in lift ofera impactul scontat intrucat este singura care poate oferi un nivel de frecventa ridicat al vizualizarii mesajului transmis si expunerea continua pentru un public ce devine captivat. Atunci cand se afla in lift, consumatorul este atent la UN SINGUR mesaj publicitar, nefiind asaltat de multitudinea de reclame ce se afla zi de zi in preajma lui.

Despre EVIA BUSINESS SOLUTIONS

EVIA MEDIA - Un concept eficient de publicitate neconventionala
http://www.eviamedia.ro

Evia Media este o agentie de publicitate neconventionala, infiintata din dorinta de a oferi un alt mod de promovare outdoor si indoor.

Serviciile noastre includ:
- publicitatea pe / in taxi si pe spatiu on-hold
- publicitatea in reteaua proprie de lifturi
- publicitatea pe mijloacele de transport in comun

Vizitati http://www.eviamedia.ro si alegeti-ne ca partener pentru campanii de promovare reusite!