Black Friday 2014 la EvoBikes

BUCURESTI - 20 noiembrie 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Media / Publicitate, Social, Sport, Retail, Internet

Live site

EvoBikes.ro isi face simtita prezenta si in acest an de Black Friday, cu un numar mult mai mare de produse si venind in intampinarea clientilor cu reduceri de pana la 50%.

Black Fiday la EvoBikes.ro

Black Fiday la EvoBikes.ro

Reducerile vor fi active pe www.evobikes.ro la sectiunea Black Friday, incepand data de 21 Noiembrie 2014 ora 00:01 si in Magazinul EvoBikes din Blv. Nicolae Titulescu nr.92, Sect.1, Bucuresti in intervalul orar 09:00 – 20:00, progamul fiind extins pentru a putea face fata solicitarilor. Produsele ce vor beneficia de reduceri pentru Campania de Black Friday 2014 nu vor putea fi achizitionate prin sistemul de plata in rate. Oferta este valabila in limita stocului disponibil. In oferta noastra pentru Black Friday veti gasi reduceri la Bicicelete, Anvelope, Schimbatoare, Ciclocomputere, Lumini, Mansoane, Pompe, Ochelari, Suporti, Scaunele Copii, etc.

Venim in intampinarea clientilor nostri cu o campanie de Black Friday cat mai atractiva, avand reduceri de pana la 40% din pretul actual la bicicletele aflate in stoc si reduceri cu pana la 50% la componentele si accesoriile pentru biciclete. Daca tot vorbim de Black Fridaday, va astepam in Service-ul EvoBikes din Blv. Nicolae Titulescu nr.92, Sect.1, Bucuresti pentru a va rasfata bicicleta cu o Revizie Completa avand o reducere de 40% in perioada 21.11.2014 – 01.12.2014. Pentru Rezervari / Programari nu ezitati sa ne contactati: (031) 103 47 71 / 0734 38 39 88.

Pe langa reducerile de Black Friday va asteptam pe www.evobikes.ro cat si in Magazinul EvoBikes pentru a va oferi o gama variata de produse: biciclete, accesorii, piese, ecipamente si service dar si produse pentru sporturile de iarna ( Placi Snowboard, Skiuri, Echipamente, Accesorii), toate la preturi competitive. In speranta ca v-am starnit interesul, atunci “Sa scada Preturile!” si va asteptam cu drag sa ne treceti pragul. Toate cele bune, Echipa EvoBikes.ro

Despre EvoBikes

Povestea EvoBikes începe în aprilie 2012, la o plimbare cu bicicleta... Pasiunea unor bikeri puşi pe treabă, a devenit în scurt timp şi pasiunea altora. EvoBikes este un magazin, care se adresează tuturor. Situat în centrul Bucureştiului, pe Blvd Nicolae Titulescu nr 92 şi peste tot în spaţiul virtual, EvoBikes te surprinde cu biciclete cu care poţi face performanţă în domeniul ciclismului, dar şi cu biciclete menite doar să-ţi facă timpul liber mai plăcut. Toate au în comun durabilitatea materialelor, cele mai noi accesorii de pe piaţă şi semnătura unor mărci de renume.