Ramada by Wyndham Slatina Parc, al 14-lea hotel inaugurat sub brandul Ramada Wyndham Hotels & Resorts în România

Slatina - 7 octombrie 2022

Comunicat tip General in Afaceri, HoReCa, Imobiliare

Deschiderea Ramada Slatina Parc consolidează portofoliul Ramada Wyndham Hotels & Resorts, una dintre cele mai mari companii hoteliere din lume, cu aproximativ 9.000 de hoteluri în aproape 95 de țări, și aduce județul Olt în topul destinațiilor de business din România.

Ramada by Wyndham Slatina Parc

Ramada by Wyndham Slatina Parc

Situat în centrul orașului Slatina, noul Ramada pune la dispoziția clienţilor săi 93 de camere și apartamente, două restaurante - Green și Primavera - cu meniu internațional gourmet, două terase cu grădini impresionante, Lobby bar Centrum, cu o gamă variată de băuturi alcoolice și non alcoolice, un centru fitness dotat cu echipamente de ultimă generație, precum și un centru wellness&spa.

Centrul de conferințe Ramada Slatina Parc beneficiază de două săli modulare, care oferă o mare flexibilitate a spațiului, având o capacitate de 30 până la 100 de locuri. În plus, Ramada Slatina Parc poate găzdui evenimente private și corporate, de până la 150 de persoane.

Conștienți de importanța pe care fiecare dintre noi trebuie să o acordăm protecției mediului, noul Ramada a investit în soluții moderne destinate creșterii eficienței energetice și reducerii consumului de energie generatoare de emisii poluante. În plus, clienții hotelului beneficiază de parcare privată dotată cu stații pentru încărcarea mașinilor electrice. Acest angajament față de practicile durabile este unul dintre numeroasele moduri prin care ne asigurăm că valorile noastre de bază sunt aliniate cu cele ale oaspeților noștri”, a declarat Oana Goanţă, Hotel Manager Ramada Slatina Parc by Wyndham.

Ramada by Wyndham Slatina Parc oferă clienților o atmosferă confortabilă și călduroasă, completată de servicii eficiente și de calitate, reprezentând o destinație ideală atât pentru turiștii de business, cât și pentru turiștii care doresc să descopere istoria și cultura județului Olt.

Ramada by Wyndham este unul dintre cele mai cunoscute branduri hoteliere mid-scale din lume, cu un portofoliu de peste 800 de proprietăți.

Mai multe detalii găsiți și pe https://www.facebook.com/ramadaparcslatina sau https://ramadaslatinaparc.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/evobrand/ramada-by-wyndham-slatina-parc-al-14-lea-hotel-inaugurat-sub-brandul-ramada-wyndham-hotels-resorts-in-romania