MANAGEMENT SI COMUNICARE 19-21 octombrie, Busteni

Locul desfasurarii: BUSTENI

Organizator: EVOLORE

MANAGEMENT SI COMUNICARE 19-21 octombrie, Busteni

Utilizarea unei strategii de comunicare si a tehnicilor de PR reprezinta o decizie manageriala strategica care nu numai ca aduce vizibilitate, notorietate si respect unei companii, dar, cu o investitie minima, firma incepe sa adune mult mai multi bani in cont.

In perioada 19 - 21 octombrie 2007, EVOLORE organizeaza la Busteni, seminarul cu tema MANAGEMENT SI COMUNICARE - Cum obtinem succes financiar si profit de imagine prin comunicare.

Aplicand metoda care i-a adus recunoastere si succes, EVOLORE provoaca participantii la un parcurs incitant si personalizat, prin care vor descoperi si vor aplica strategii care sa imbunatateasca comunicarea interna, sa construiasca o cultura organizationala a succesului, sa gestioneze imaginea firmei si pe timp de pace si in razboiul concurential sau al situatiilor de criza, cum sa trateze intelept (si cu profit de imagine) o reclamatie, etc. Participantii vor avea la dispozitie studii de caz ale unor firme romanesti care au obtinut succes prin aceste tehnici.

Pentru a veni in sprijinul firmelor participante, EVOLORE organizeaza cu aceasta ocazie si o sesiune de consultanta personalizata, care va fi oferita gratuit participantilor la seminar.

Avand in vedere interesul crescut pentru acest eveniment, EVOLORE invita firmele interesate sa trimita problemele pentru sesiunea de consultanta cu cel putin doua saptamani inainte de eveniment.

031.805.32.68 (Luminita Bunescu)
office@evolore.com

Participare: Intrare libera