“Back to School” cu evoMAG si Canon!

BUCURESTI - 6 septembrie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in IT&C, Social, Stiinta / Cercetare, Tehnologie


evoMAG continua promotiile! Alaturi de Canon, iti ofera cele mai performante multifunctionale la cele mai bune preturi si asa cum te-a obisnuit, te si premiaza!
La toate multifunctionalele Canon din promotie, primesti cadou un rucsac Targus pentru laptop, in valoare de 229 ron!

“Back to School” cu evoMAG si Canon!

Poti alege modelul PIXMA MG2150, o multifunctionala compacta ideala pentru imprimari, scanari si copieri zilnice. Sistemul de cartuse FINE de la Canon, cel mai bun din domeniu, cu picaturi de cerneala de minimum 2 pl, combinat cu o rezolutie de imprimare de pana la 4800 dpi, asigura imprimari de calitate profesionala, cu gradatii fine si practic lipsite de granulatie si un text negru clar.

Daca o achizitionezi acum de la evoMAG, cu numai 179 ron primesti cadou rucsacul pentru laptop mai sus mentionat plus un cablu USB si un calculator de mana!

 

O alta optiune de clasa medie, este Canon PIXMA MX515, ideala pentru birou. Aceasta multifunctionala de inalta performanta, cu 2 cartuse de cerneala ofera rezolutii la imprimare de pana la 4800x1200 dpi, pentru printare si imagini fara granulatie.

O poti lua acum de la evoMAG.ro, primind cadou rucsacul pentru laptop si un calculator de birou, toate cu doar 430.61 ron!

 

Pentru perfomanta si calitate la nivel inalt, poti opta pentru modelul PIXMA MX895 Duplex! O rezolutie de printare de 9600 x 2400 dpi sau posibilitatea de a te putea conecta wireless sunt doar cateva motive pentru care o vei dori.

Vine impreuna cu un calculator cu breloc, rucsacul pentru laptop si cablul pentru imprimanta  la pretul de 864 ron!