evoMAG.ro introduce plata online cu card. Contributie la promovarea comertului electronic in domeniul IT&C

BUCURESTI - 13 octombrie 2009

Comunicat tip General in IT&C

evoMAG.ro, unul dintre cele mai importante magazine online de IT&C din România, implementeaza cu ajutorul integratorului de soluţii pentru comerţ electronic GECAD ePayment plata online cu cardul.

Infiintat in Mai 2005, evoMAG.ro incheie anul 2008 cu o cifra de afaceri de aproape 4 milioane de euro si estimeaza incasari de 6 milioane euro pentru 2009.
Site-ul se distinge prin informatii detaliate despre produse, usurinta in utilizare, afisarea stocului in timp real, informarea clientului cu privire la starea comenzii prin SMS si mail, suport clienti online. Introducerea platii cu card a venit ca o necesitate si ca o facilitate obligatorie a modelului de business al evoMAG.

evoMAG.ro introduce plata online cu card. Contributie la promovarea comertului electronic in domeniul IT&C

„Consideram ca platforma de comerţ electronic dezvoltată de GECAD ePayment oferă confortul si siguranţa necesara pe care un client le aşteaptă într-un magazin online.
ePayment® integrează toate instrumentele necesare activităţii comerciale online şi folosirea acestei platforme ne va ajuta sa crestem nivelul si calitatea suportului pe care il oferim clientilor nostri” mentioneaza Mihai Pătraşcu, Director executiv evoMAG.
„Suntem siguri ca plata online cu card va creste considerabil in pupularitate si in Romania si in special in domeniul IT&C in care operam”, a continuat Domnul Patrascu.
„Nu poate decat sa ne bucure ca jucatori importanti din piata de IT&C precum evoMAG isi deschid portile catre plata online cu card.
Evolutia utilizarii acestei modalitati de plata in Romania – de crestere continua chiar si pe perioada de criza, nu poate decat sa confirme justetea acestei decizii.”, comenteaza Carmen Sebe, Director General GECAD ePayment.

Clientii evoMAG.ro pot alege intre 17.000 de produse din domeniul IT&C si Telecomunicatii, beneficiaza de multiple modalitati de plata, inclusiv plata cu carduri Visa si MasterCard prin platforma ePayment si pot solicita livrarea la domiciliu prin curierat rapid. De asemenea, clientii platitori cu card online beneficiaza din partea GECAD ePayment de suport prin telefon si email pentru probleme legate de comanda si plata precum si suport online in timp real prin sectiunea ePayment My Account.